• Свеж
Цветно железо на трансфери за облека розово цветно железо на закрпи Декларации цветни железо закрпи пролетно лето термички лепила налепници Облека Апликација за ?
zoom_in

Цветно железо на трансфери за облека розово цветно железо на закрпи Декларации цветни железо закрпи пролетно лето термички лепила

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

Доволно за да изберете】 ќе добиете 5 листови цветни закрпи, изобилство во количина, доволно за да изберете и замените и да ги задоволите вашите дневни потреби за употреба и замена; Можете исто така да им ги дадете на вашите пријатели Дизајн на тема на цвет】 Цветни апликации се дизајнирани во разни цветни форми, усвојувајќи светли бои, стилски и карактеристични, убави и привлечни и погодни за украсување на облеката. ? Ве молиме, држете ја ткаенината сува. ? Доволно за да изберете】 ќе добиете 5 листови цветни закрпи, изобилство во количина, доволно за да изберете и замените и да ги задоволите вашите дневни потреби за употреба и замена; Можете исто така да им ги дадете на вашите пријатели. Дизајн на тема на цвет】 Цветни апликации се дизајнирани во разни цветни форми, усвојувајќи светли бои, стилски и карактеристични, убави и привлечни и погодни за украсување на облеката. ? Ве молиме, држете ја ткаенината сува. ? Цветно железо на закрпи Термичка налепница за пренесување на топлина за облека 3 листови имаат 5 листови за пренесување на топлина железо на закрпи со една инструкција. Многу уникатен и нов дизајн на модели. Аплицирајте за декор за облека за деца и возрасни. Лесен за употреба со пеглани за домаќинства или машини за пренос на топлина. Специфициски материјал : Винил Стил : Како што сликите покажуваат боја : како што се прикажани содржините на сликите : 5 листови како да се користат за пеглани за домаќинства 1.

Поврзани производи..