• Свеж
Еднорог железо на закрпи цвеќиња налепници за пренесување на топлина на еднорог, животински партии за животни за жени облека од родител-дете маица маица DIY декор, 4 ?
zoom_in

Еднорог железо на закрпи цвеќиња налепници за пренесување на топлина на еднорог, животински партии за животни за жени облека од родител-дете

DEN 111.52

Стока
check Во продавницата

Пакетот вклучува : 2 големи и 2 мали, обоени цветни еднорози железо на налепници, ова не е печ за везови (ве молиме погледнете ги упатствата за употреба) Пријателски материјали : безопасни за нашата кожа и еколошки. Бројните бои и специјалните обрасци ги прават попривлечни. Изградете материјал за перење и еколошки. Бесплатно DIY : Можете да изберете машина за железо од домаќинството или пренос на топлина, што е многу забавно за вашата облека за DIY. Дизајн на облека родител-дете : 2 вкусови го прават вашето семејство поблизу, потопло и посреќно. Персонализирани обрасци ги зголемуваат Определувањето на облеката : Може да се користат за украсување на маици, носење бебиња, фармерки, торби, капи, ранци, облека, перници, торби со платно, маици, престилки, занаети, итн. Пакетот вклучува : 2 големи и 2 мали, обоени цветни еднорози железо на налепници, ова не е печ за везови (ве молиме погледнете ги упатствата за употреба). Пријателски материјали : безопасни за нашата кожа и еколошки. Бројните бои и специјалните обрасци ги прават попривлечни. Изградете материјал за перење и еколошки. Бесплатно DIY : Можете да изберете машина за железо од домаќинството или пренос на топлина, што е многу забавно за вашата облека за DIY. Дизајн на облека родител-дете : 2 вкусови го прават вашето семејство поблизу, потопло и посреќно. Персонализирани обрасци ги зголемуваат Определувањето на облеката : Може да се користат за украсување на маици, носење бебиња, фармерки, торби, капи, ранци, облека, перници, торби со платно, маици, престилки, занаети, итн. Име : Креативни цвеќиња со еднорог, железо за преносни закрпи Сет од 4 за DIY облека Декоративни апликации за снабдување со додатоци : 9.

TOOL:
1,Ironing Pad 2,Electric Irons (Not Steam Iron)
DIRECTIONS:
1.Place clothes flat on the ironing pad:
2.Set the iron to the hottest setting (temperature at 120-160℃) your chosen garment can handle and turn off the steam setting:
3.Position your patch in the desired place:
4.Iron over the patch with transparent film for 10-15 seconds:
5.Remove the transparent film after 2-5 seconds:
6.If the transparent film is still stick with the pattern, Repeat Step 4:
7.When washing your garment, turn it inside out if possible and wash on a gentle setting:
For Heat Transfer Press Machine:
1.Setting temperature:
2.Clothes flat on the Ironing board:
3.Pressing the pattern for 10 seconds:
4.Left go off the handles, remove transparent film :

Поврзани производи..