• Свеж
Favomoto 300 парчиња патент метални поштенски врски невидливи патент 2 пат патент ZIP up vet nylon zipper најголемиот дел од најлонска облека патенти за шиење за шиење домашен дод?
zoom_in

Favomoto 300 парчиња патент метални поштенски врски невидливи патент 2 пат патент ZIP up vet nylon zipper најголемиот дел од најлонска облека

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Кларк патент- најлонски патенти, тие се доволни, не лесно деформирани или скршени и можат да ви служат за некое време Двонасочен патент- патентите широко можат да бидат за правење или поправање облека, торби, торбички, фустани, здолништа, перница и друг занает за шиење. Пластичен патент- изработен од врвни материјали, многу безбедни и, со одлична текстура. Најлонски патенти- невидлив дизајн, многу практичен и удобен. Едноставно и, лесен за инсталирање и употреба. Обратниот калем патент- Овие патенти се многу убави, а асортиманот на бои е многу корисен, ќе биде привлечен и корисен во часовите за занаетчиски деца. Кларк патент- најлонски патенти, тие се доволни, не лесно деформирани или скршени и можат да ви служат за некое време. Двонасочен патент- патентите широко можат да бидат за правење или поправање облека, торби, торбички, фустани, здолништа, перница и друг занает за шиење. Пластичен патент- изработен од врвни материјали, многу безбедни и, со одлична текстура. Најлонски патенти- невидлив дизајн, многу практичен и удобен. Едноставно и, лесен за инсталирање и употреба. Обратниот калем патент- Овие патенти се многу убави, а асортиманот на бои е многу корисен, ќе биде привлечен и корисен во часовите за занаетчиски деца. Список на пакети 300 x Зиперс карактеристики -дизајниран за занаети за шиење, патентите се исто така вашата DIY употреба на 10 невидливи патенти во боја. -Ако комбинирајте со вашата рака, тоа е креативен подарок за замена на вашето семејство и пријатели за домаќинство.

Поврзани производи..