• Свеж
Toyvian Bird Toy Bird Toy Toy 12pcs птица вештачка симулација уметност занаетчиска пена птица модел бела празна пена украс за цвеќе уредување сликарство украсување скулптурирањ?
zoom_in

Toyvian Bird Toy Bird Toy Toy 12pcs птица вештачка симулација уметност занаетчиска пена птица модел бела празна пена украс за цвеќе

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Овие DIY занаети се погодни за сите видови на забава, забава со теми за птици, игри за роденденски забави, декорација на забави, забави за забави Направено од квалитетен материјал за пена, без мирис, без штета, пријателски за кожа, детски пријателски, безбеден и издржлив за употреба. Занаетчиството исто така може да помогне да се фокусира умот и да има смирувачки ефекти врз мозокот и телото. Тоа е одлична игра за децата да си играат со своите пријатели, да донесат повеќе забава и радост. Овие DIY занаети се погодни за сите видови на забава, забава со теми за птици, игри за роденденски забави, декорација на забави, забави за забави. Направено од квалитетен материјал за пена, без мирис, без штета, пријателски за кожа, детски пријателски, безбеден и издржлив за употреба. Занаетчиството исто така може да помогне да се фокусира умот и да има смирувачки ефекти врз мозокот и телото. Тоа е одлична игра за децата да си играат со своите пријатели, да донесат повеќе забава и радост. Опис Овие играчки за сликање на занаетчиски производи за птици не можат да ги научат децата да сликаат, туку и да ја обучуваат оперативната способност на децата. Децата треба да можат да ја препознаат бојата уште од рана возраст. Овој сет им овозможува на децата да учат комбинации на бои додека препознаваат бои.

Поврзани производи..