• Свеж
Акрилен образец PSSOPP, DIY паричник кожни акрилни шаблони кожа занаетчиски занаетчиски комплет за образец за DIY кожни занаети
zoom_in

Акрилен образец PSSOPP, DIY паричник кожни акрилни шаблони кожа занаетчиски занаетчиски комплет за образец за DIY кожни занаети

DEN 376.80

Стока
check Во продавницата

Квалитетен материјал : Шаблонот е изработен од акрилен материјал со добра отпорност на абразија, добро пренесување на светлина, отпорност на абразија и корозија и може да се користи повторно Транспарентни шаблони : Шаделот на образецот е јасна, а растојанието за сечење е точна, удобна за употреба. Користена за правење торба за рамо и торба за гласник, едноставна за ракување, практични кожни DIY алатки. Исклучителна изработка : Постојат точни дупки на работ на образецот, кои се користат за обележување на точките за шиење на одредено растојание за да ви помогнат да постигнете точна позиција. Пак Пакет : Површината има слој на заштитен филм на хартија Крафт, спречува влијанија и гребнатини за време на транспортот. Лесен и преносен, лесен за носење и складирање. Совршен подарок : 100% сосема ново, ова ќе биде уникатен подарок за семејство или пријатели. Бидете совршен подарок за пријателите и семејството на родендени, годишнини, Денот на наставниците, Божиќ, Денот на благодарноста, Денот на вineубените и забавите. Покажете им ја вашата убов. Квалитетен материјал : Шаблонот е изработен од акрилен материјал со добра отпорност на абразија, добро пренесување на светлина, отпорност на абразија и корозија и може да се користи повторно. Транспарентни шаблони : Шаделот на образецот е јасна, а растојанието за сечење е точна, удобна за употреба. Користена за правење торба за рамо и торба за гласник, едноставна за ракување, практични кожни DIY алатки. Исклучителна изработка : Постојат точни дупки на работ на образецот, кои се користат за обележување на точките за шиење на одредено растојание за да ви помогнат да постигнете точна позиција. Пак Пакет : Површината има слој на заштитен филм на хартија Крафт, спречува влијанија и гребнатини за време на транспортот.

Item Type:
Acrylic Template
Material:
Acrylic
Function:
The model can be used to make a shoulder bag, messenger bag
Finished Style:
Shoulder bag, messenger bag
Material Description:
Approx. 5 inches (for reference only)
Recommendations:
1. Hard leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut along the pattern line with an awl, or cut directly with a leather cutter. :
2. For some leather processed by special crafts, the leather cannot be marked with an awl, you need to use a pen to underline and then cut. :
Package List:
7 x Acrylic Template :
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Поврзани производи..