• Свеж
2 парчиња ракави за ракави за ракави за ракави, прицврстувач на шунка, сет, мултифункционална грижа за облека, прилагодена шунка, цвест, ролна ролна, шипки за шиење д?
zoom_in

2 парчиња ракави за ракави за ракави за ракави, прицврстувач на шунка, сет, мултифункционална грижа за облека, прилагодена шунка, цвест, ролна

DEN 479.84

Стока
check Во продавницата

Повторно употребливо - пакувањето за подлога за пеглање е издржлив Изработено е од висококвалитетен памук и крпа. Добро ги притиска шевовите и ги криви при сечење. Може да се користи на високи температури и е еднократно. Може да се чува долго време без пукање. Лесно за носење - додатоците за пеглање се добро изработени и внимателно зашиени. Горниот и долниот дел се мазни, лесни и лесни за носење. Можете да ги извадите во секое време за обработка и пеглање. Конзистентни перформанси - комплетот МАТ за домашно пеглање е суштински дел од вашата трајна алатка за шиење. Обезбедувањето на највисок квалитет на финалето не само што ќе ве импресионира, туку ќе ја поедностави вашата задача. Разновиден - разноврсен комплет за пеглање МАТ се користи за пеглање на пареа за време на шиењето за да се добие помазна површина. Ги спречува брчките во области со тешко железо. Може да се користи со алатки за притискање и обликување за капи, раменици и бејзбол. Пристоен подарок - можете да ги дадете овие додатоци за пеглање како подарок за секој ентузијаст за шиење околу вас. Willе го сакаат домаќинките, мајките, бабите и другите. Jiadiru е голем џеб на производи од дома и градина. Нашите големи џебови се посветени на подобрување на квалитетот на животот на луѓето, правејќи го вашето секојдневие подобро и повеќе рафинирано. Сите производи прават одлични подароци за пријатели на Ноќта на вештерките, Божиќ или роденденска забава! Функција : 1. Повторно употреба и издржлив : Изработено е од висококвалитетен памук и крпа. Може да ја притисне шиењето и добро да се криви при сечење. Може да се користи на висока температура и може да се користи повторно. Може да се чува долго време без пукање.

Item Type:
Tailor Ham Seam Roll Set
Material:
Cotton, Cloth
Weight:
Approx. 677g / 23.9oz
  :
Package List:
2 x Tailor Ham Seam Roll:

Поврзани производи..