• Свеж
24 компјутери железо на закрпи за облека шијат железо на лепенка chenille извезени закрпи срце loveубов loveубовното виножито осветлување авиони палма за шиење на лоша бој?
zoom_in

24 компјутери железо на закрпи за облека шијат железо на лепенка chenille извезени закрпи срце loveубов loveубовното виножито осветлување

DEN 100.64

Стока
check Во продавницата

Што можете да добиете : ќе добиете 24 закрпи за облека во 6 различни обрасци, вклучувајќи палми, авиони, завртки за молња, срца, виножита, повеќе од доволно количини за вашата дневна употреба и менување на потребите Квалитетен материјал : Изработено од висококвалитетно chenille и топло лепило, овие закрпи за облека се јасно моделирани, не се лесни за бледнее или оштетување, убаво изработени, издржливи и сигурни, тие можат долго време да се држат до облеката и да ја покажат вашата личност. Богати избори : Има 6 различни форми на закрпи на Ченил, богати и светли бои, добро чувство на рака, можете да ја изберете вашата омилена шема за да одговарате на вашето секојдневно носење, правејќи да се истакнете од толпата. Лесен за употреба : Налепниците за украсни ткаенини се обложени со посебен лепак што се топи со топлина. Можете да ја шиете или пеглате облеката. Кога ја пеглате лепенката, држете ја ткаенината сува и контролирајте ја температурата на загревањето. Ако сакате да ги спречите да не паѓаат, подобро ќе ги шиете. Широки апликации : Овие лепливи лепенки за лепило може да се применат на многу начини, не само да пеглате облека, туку и листовите за DIY, фармерките, капи, чевли, украси за торби и многу повеќе, правејќи го вашиот живот убав и забавен. Што можете да добиете : ќе добиете 24 закрпи за облека во 6 различни обрасци, вклучувајќи палми, авиони, завртки за молња, срца, виножита, повеќе од доволно количини за вашата дневна употреба и менување на потребите. Квалитетен материјал : Изработено од висококвалитетно chenille и топло лепило, овие закрпи за облека се јасно моделирани, не се лесни за бледнее или оштетување, убаво изработени, издржливи и сигурни, тие можат долго време да се држат до облеката и да ја покажат вашата личност. Богати избори : Има 6 различни форми на закрпи на Ченил, богати и светли бои, добро чувство на рака, можете да ја изберете вашата омилена шема за да одговарате на вашето секојдневно носење, правејќи да се истакнете од толпата.

Поврзани производи..