• Свеж
Nbeads 200 парчиња мини обоени дрвени празни количини, разнобојни дрвени колички конец на бобин кабел за шиење за жени за бод, везење конец за складирање на конец на кон?
zoom_in

Nbeads 200 парчиња мини обоени дрвени празни количини, разнобојни дрвени колички конец на бобин кабел за шиење за жени за бод, везење конец за

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Вклучен пакет - 200 парчиња обоени мини дрвени празни количини за жица Големина : околу 13мм/0,5 "широк, 14мм/0,55" долга, дупка : 4мм. Ве молиме, обрнете внимание на големината на колибата пред да купите. Мазна површина - ова дрво веќе е измазнето за вас. Не мора да правите пескарење! Можете да се фокусирате на вашето создавање дрво, не избирајќи спојници од вашите раце!. Висок квалитет - Овие конец на бобин -бобинки се изработени од дрво кое има трајна конструкција и мазна површина, совршена за активности за низа, редење и сортирање. Широко употреба-овие цврсти цврсти колички можат да се користат за да се држат навој, канап, бобин, кабел, жица, линија на лента со ленти и многу други предмети, или да се користат како декоративен акцент. Направете сопствени украси за одмор - оставете го вашиот час да направи сопствени украси за празници за нивните родители за време на празниците. Ништо не покажува loveубов како домашен украс од вашето дете. Карактеристики : Практични, интересни, мултифункционални обоени дрвени празни количини може да се користат за дрвени кукли, украси и многу повеќе. Тие се исто така добри за стринг, редење, активности за сортирање, занаетчиски проекти, складирање на конец, панделки и трими. Тие се совршени за употреба за да ја одржуваат нишката организирана и неизбришана.

Material:
Wood.
Color:
Mixed Color.
Size:
about 13mm wide, 14mm long, hole
Priced per 200 PCS. :
Note:
Please feel free to contact us if there is any quality problem. :
Due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item. :
Product in the picture may look larger than the actual, Please pay attention to sizes. :
Scroll to the top now and click Add to Cart to begin your favorite experience. :

Поврзани производи..