• Свеж
SWPEET 306PCS 10 бои 3/16 инчни метални груми комплет со алатки за инсталација, клешти за дупки за очила и мека трговија со златни громи од 100 парчиња, метални комплети за очн?
zoom_in

SWPEET 306PCS 10 бои 3/16 инчни метални груми комплет со алатки за инсталација, клешти за дупки за очила и мека трговија со златни

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

★ Што добивате Во овој комплет, ќе добиете 306pcs 10 различни боја на очните капаци, секоја боја 30 комплети, во дијаметар : 5 мм (0,2 инчи), надворешен дијаметар : 9 мм (0,32 инчи), должина на барел е 3,6 мм (0,14 инчи) Во меѓувреме, со 1 парчиња дупки за дупки за очила за кожни ткаенини, украсна поправка. Со алатки за инсталација, вклучувајќи база, удар и алатка за инсталирање. ★ Со лесна мека трговска марка - Два различни типа на глави (една тврда пластика и една мека гума), овој трговски центар нема да ја гребе или оштети површината на вашиот посебен проект. Овој трговски центар ќе обезбеди сè што работите на тоа е исполнето со голема грижа и прецизност додека ја завршувате работата што е на располагање. Комплетот за лесен за употреба е погоден за чевли, облека, чевли, проекти за занаетчиски производи, платно, тарпи, шатори, перници и кожни занаети и додавање украс на вашите занаети итн. ★ Лесно за работа - - Клиерите за комплети на очите се ергономски дизајнирани за човечката рака, со пролетно дејство за лесна употреба за да се произведе помалку напрегање на рацете. Едноделни метални громити се само-поддршка; 3/16 "Дијаметар на дупката, 5/16" прирабница, 1 // 8 "должина-под-фигура, лесен начин за додавање или замена на очните капаци за само неколку секунди. ★ Со комплетот за бришење на Eyelet Punch Pown - Плерот за очила за пробивање на дупката е изработен од тежок јаглероден челик, со прилагодлив водич за вметнување, вилици на цинк, алатка, зависен 3/16 "дијаметар на дупката, 5/16" прирабница, 1 // 8 "должина- Под-прирабница, лесен начин за додавање или замена на очните страни за само секунди. ★ Со комплетот за клевета за очила за очила - Пленот за очила за пробивање на дупката е изработен од јаглероден челик со тешки точки, со прилагодлив водич за вметнување, вилици на цинк-цинк, алатка за челик, зависен и силен. Прицврстувачот Алатките за плајери можат да притиснат очни капаци во многу материјали како што се ткаенина, кожа, ремени, пластика, акрилик, платно, велур, хартија, картон. ★ 10 Различни очни бои - 10 бои од 5 мм Олеци се бели, црни, сребрени, темно сина, сјајна зелена, црвена, портокалова, виолетова, жолта, сина, секоја боја 30 сетови, секој сет на гром вклучува 2 дела : очен и мијалник. Толку многу различни бои, можат да ги задоволат сите ваши дневни потреби.

♣ Dimensions:
♣ Eyelet Hole Punch Pliers:
16 x 9cm / 6.25 x 3.5 inch
♣ Eyelet Studs:
3/16 hole diameter
♣ Metal Grommets Inside diameter:
5 MM (0.2 Inch)
♣ Metal Grommets Outside diameter:
9 MM (0.32 Inch)
♣ Metal Grommets Barrel length is 3.6 mm (0.14 inch):
★ What's Included:
♣ 1 Pcs :
-- Eyelet Punch Pliers with 100Pcs Gold Painted Eyelets
♣ 30 Sets :
-- White Metal Grommets
♣ 30 Sets :
- Black Metal Grommets
♣ 30 Sets :
- Silver Metal Grommets
♣ 30 Sets :
-- Dark Blue Metal Grommets
♣ 30 Sets :
Shiny Green Metal Grommets
♣ 30 Sets :
-- Red Metal Grommets
♣ 30 Sets :
-- Orange Metal Grommets
♣ 30 Sets :
- Purple Metal Grommets
♣ 30 Sets :
-- Yellow Metal Grommets
♣ 30 Sets :
-- Blue Metal Grommets
♣ 1Pcs :
- Punch
♣ 1Pcs :
-- Base
♣ 1Pcs :
-- Install rod
♣ 1Pcs :
- 25mm Replacement Hammer Head
♣ 1Pcs :
-- 25mm Black Soft Hammer
♣ 1Pcs :
--25mm Yellow Hard Hammer Head
♣ 1Pcs :
- Rubbe Soft Hammer Head
♣ Intotal 306Pcs:

Поврзани производи..