• Свеж
Didiseaon 4 парчиња резба од табли со сечење влошки за сечење, сечење душеци за сечење на мат машина за сечење врежана розова сечење влошки на машината за сечење вграден?
zoom_in

Didiseaon 4 парчиња резба од табли со сечење влошки за сечење, сечење душеци за сечење на мат машина за сечење врежана розова сечење влошки на

DEN 518.88

Стока
check Во продавницата

Одбори за резба : наставници, студенти, занаетчии, ватенки и хобисти на DIY Изработка на влошки за сечење : Матката за сечење се одликува со силно, флексибилно, само одздравување, без влијание врз сечење на повторувања и не-. Сечење душеци за заговор : Идеално за сите проекти за уметност и занаетчиство, како што се ватирање, шиење, стружење, сечење стакло, сечење кожа, градење на комплети за модели. Машински влошки за сечење : со геометрија, дизајн на скала, удобен за употреба. Вградени влошки : Заштитете ја вашата табела од алатка, инструменти за пишување и други алатки за уметност и занаетчиство. Одбори за резба : наставници, студенти, занаетчии, ватенки и хобисти на DIY. Изработка на влошки за сечење : Матката за сечење се одликува со силно, флексибилно, само одздравување, без влијание врз сечење на повторувања и не-. Сечење душеци за заговор : Идеално за сите проекти за уметност и занаетчиство, како што се ватирање, шиење, стружење, сечење стакло, сечење кожа, градење на комплети за модели. Машински влошки за сечење : со геометрија, дизајн на скала, удобен за употреба. Вградени влошки : Заштитете ја вашата табела од алатка, инструменти за пишување и други алатки за уметност и занаетчиство. Список на пакети 4 X Карактеристики на машината за сечење - Боја : Розови што прават влошки за сечење. - Големина : околу 33x35. - Материјал : ПВЦ. - Наставници, студенти, занаетчии, ватенки и хобисти за сечење на машини за сечење.

Поврзани производи..