• Свеж
Злобна облека за очи, лепенка Yyangz 3pairs 3Colors Демон Око везено железо на шиење на лепенка, ѓаволски апликации за очи, везени закрпи на зли очи, пенливи закрпи за очи, изв?
zoom_in

Злобна облека за очи, лепенка Yyangz 3pairs 3Colors Демон Око везено железо на шиење на лепенка, ѓаволски апликации за очи, везени закрпи на зли

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Количина на производи : Печ за везови на ѓаволот на ѓаволот вклучува 3 пара закрпи во различни бои, вклучувајќи жолто, црвено, каки, ​​може да се зашие на облеката или облеката на ќерката, иновативниот дизајн на колаж го прави вашиот loveубовен живот поинтересен Совршен дизајн : закрпите се добро изработени и убави, и ако има дупки или лузни на облеката, можете да ги покриете со овие деликатни закрпи што можат да се користат за да направите свој стил на облека или додатоци. Леснотија на користење : Може да се пегла или зашиена, итн., Срамнување на лепенката, а потоа засилувањето со неколку игли е ефикасен начин да се обезбеди трајно поставување. Материјал на производот : Направено од вез и материјал за кука од велкро, лесен за лепење и боење, погоден за облека од кој било материјал, издржлив и еднократно со овие закрпи за долготрајно трајно поставување. Широк спектар на апликации : Идеално за украсување или поправка на облека, шиење во кошули, фармерки, капи, кошули, панталони, здолништа, чаршафи, чаршафи и занаетчиски проекти, итн. Количина на производ : Печ за везови на ѓаволот вклучува 3 пара закрпи во различни Боите, вклучително и жолта, црвена, каки, ​​може да се зашиени на облеката на вашиот ранец или на ќерката, иновативниот дизајн на колаж го прави вашиот loveубовен живот поинтересен. Совршен дизајн : закрпите се добро изработени и убави, и ако има дупки или лузни на облеката, можете да ги покриете со овие деликатни закрпи што можат да се користат за да направите свој стил на облека или додатоци.

Поврзани производи..