• Свеж
JPT - Цртан филм за кучиња вселенски филмови везени апликации Ironелезо/шиење на закрпи, симпатична лого -лепенка на елек јакна од кошула капа за облека Jeanан.
zoom_in

JPT - Цртан филм за кучиња вселенски филмови везени апликации Ironелезо/шиење на закрпи, симпатична лого -лепенка на елек јакна од кошула капа

DEN 79.84

Стока
check Во продавницата

[Ironелезо/шиење на лепенка] - Висок квалитет [Што се користи со] - можете да пеглате или зашивате на палто, фармерки, јакна, крпа, марами, завеси, постелнини, чаршафи, чевли и капи, итн. Површината на текстилните суровини, декоративната облека, прикриените недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци DIY мала напис за украсување, создадете слика за вез, дури може да се направи себеси парче фино крпа, украсен wallид во домот. [Безбедно со деца] - Не се вклучени навредливи зборови или слики, што го прави тотално безбеден за децата да уживаат во овие забавни закрпи за вез. Погоден за тинејџери и возрасни. Големина W x L (cm)] - 6,5 см x 6,5 см. [Што добивате] - добивате 1 лепенка. [Ironелезо/шиење на лепенка] - Висок квалитет. [Што се користи со] - можете да пеглате или зашивате на палто, фармерки, јакна, крпа, марами, завеси, постелнини, чаршафи, чевли и капи, итн. Површината на текстилните суровини, декоративната облека, прикриените недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци, да се прикриваат недостатоци DIY мала напис за украсување, создадете слика за вез, дури може да се направи себеси парче фино крпа, украсен wallид во домот.

Поврзани производи..