• Свеж
Novwang 3.5oz Premium Fiber Fils, полиестерско влакно полнење за полнење перница за полнење за полнење со перниче за полнење, висока еластичност Пополнете влакна за полнети зана?
zoom_in

Novwang 3.5oz Premium Fiber Fils, полиестерско влакно полнење за полнење перница за полнење за полнење со перниче за полнење, висока еластичност

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

【Премиум влакна】 100g/3,5 мл Премиум перници за полнење во еден пакет Пополнувањето на влакната е спакувано со вакуум, така што треба да дадете полнење за занаети неколку минути за повторно да се вратите назад. 【Висококвалитетен материјал】 Овие полнење за занаети се усвојуваат со премиум памук, кои доаѓаат со фини влакна и добра еластичност. Пополнувањето со перници за полнење е меко за допир, густо и безбедно за кожи. 【Подготвување】 Полнењето со перници е рециклирано и разноврсно за полнење кукли и перници. Полнењето со влакна за полнење не е лесно да се деформира по многу пати миењето, и миењето на рацете и машината што може да се мие. 【Широк спектар на употреба】 полнење за полнети животни може да се користи за полнење кукли, перници, перници, кенили за миленичиња, итн. 【Белешка】 Пополнувањето со перници за полнење е дизајнирано за пополнување на мали гаџети, како што се меки кукли, кенили за миленичиња и други меки гаџети. Ако треба да пополните големи перници, изберете памучни производи со поголема грам тежина. 【Премиум влакна】 100g/3,5 мл Премиум перници за полнење во еден пакет. Пополнувањето на влакната е спакувано со вакуум, така што треба да дадете полнење за занаети неколку минути за повторно да се вратите назад. 【Висококвалитетен материјал】 Овие полнење за занаети се усвојуваат со премиум памук, кои доаѓаат со фини влакна и добра еластичност. Пополнувањето со перници за полнење е меко за допир, густо и безбедно за кожи. 【Подготвување】 Полнењето со перници е рециклирано и разноврсно за полнење кукли и перници. Полнењето со влакна за полнење не е лесно да се деформира по многу пати миењето, и миењето на рацете и машината што може да се мие.

Поврзани производи..