• Свеж
Замена на табулаторот 6pcs Повлечете го табулаторот не'рѓосувачки челик одвојлив одвојлив патент за заптивка Повлечете ја замената за облека за домаќинства за чевл?
zoom_in

Замена на табулаторот 6pcs Повлечете го табулаторот не'рѓосувачки челик одвојлив одвојлив патент за заптивка Повлечете ја замената за облека

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Лесно за замена : Металната глава на патент е лесна за промена, нема комплицирани процедури, без шиење Мултименска цел : Табулаторот за влечење на патентите ќе одговара на повеќето замени со патенти, вклучувајќи облека, багаж, чевли, играчки, чанти, паричници, ранци и многу повеќе. Материјал од не'рѓосувачки челик : Повлекувањето на патент со патент е направено од не'рѓосувачки челик, што е доказ за 'рѓа, доказ за абење и може да се користи долго време. Одвојлив дизајн : Комплетот за замена на патент за влечење е одвојлив и издржлив, не е лесен за кршење или деформирање. Различни бои : Постојат замена за влечење на патент во различни бои, можете да ја користите според вашите потреби, може да ги задоволи вашите различни потреби, лесен за употреба. Спецификација : Тип на ставка : Патент за влечење на патент Материјал за производи : Не'рѓосувачки челик Спецификација на производи : 6 парчиња Употреба на производот : За обемот на домаќинството Опсег на примена : За повеќето сценарија должина : приближно.9in (големината се мери рачно, има одредена грешка) ширина : приближно. 1cm / 0,4in Список на пакети : 6 x Zipper Pult Tab Забелешка : 1. Големината се мери рачно, има одредена грешка. Мали предмети, ве молиме држете ги подалеку од мали деца.

Item Type:
Zipper Pull Tab
Product Material:
Stainless Steel
Product Specification:
6 Pieces
Product Use:
For Household
Scope of Application:
For Most Scenarios
Length:
Approx. 4.7cm / 1.9in(The Size is Measured Manually, There is a Certain Error)
Width:
Approx. 1cm / 0.4in
Package List:
6 x Zipper Pull Tab :
Note:
1. The size is measured manually, there is a certain error.2. Small items, please keep them away from small children.:

Поврзани производи..