• Свеж
Gorgecraft 10 јарди предвремено копче за лента за шиење на копчињата за шиење на копчињата за замена за прицврстувач за замена памук ламбдоидна лента со метални копчиња ?
zoom_in

Gorgecraft 10 јарди предвремено копче за лента за шиење на копчињата за шиење на копчињата за замена за прицврстувач за замена памук ламбдоидна

DEN 319.84

Стока
check Во продавницата

10 јарди лента за копче за прицврстување : 1 ролна x 10 дворови лента за копче со метални пресади, се состои од машки и женски по сет, совршени за проекти за ватирање на облека за DIY облека Доста ширина : Оваа лента за лента со копче е ширина приближно 0,79 "(20мм) и дебелина од 0,16" (4мм), лесен за шиење со многу простор за вашата машина за шиење. Висок квалитет : Облеката со лента е направена од висококвалитетен памучен материјал, непречено изработен, цврсто ткаен, машински перење, colurfast и здрав за долгорочна употреба. Лесно за сечење и употреба : Исечената лента со копче може да се намали и да се користи индивидуално, лесен за шиење на место, лентата за црно копче за копче е компатибилна со најразлични материјали како што се памук, полиестер, кожа, велур или пластика. Широк спектар на апликации : Идеално за занаети за шиење на DIY, занаети, отпадоци за отпадоци, капи, ленти за торби, ленти за коса, случаи со перници, крпи, завеси, торби за дуфели, шатори и др. Памук ламбдоидна лента со метални копчиња за шиење DIY, Спецификација на црн производ : Материјал : Големина на памук : Оваа лента за лента за копче е ширина приближно 0,79 "(20мм) и дебелина од 0,16" (4мм), лесен за шиење со многу простор за вашиот машина за шиење. Уникатен дизајн : 1. 1 ролна x 10 дворови на лента за копче со метални пресади, се состои од машки и женски по сет, совршени за проекти за ватирање на облека за DIY.

Material:
Cotton
Size:
This snap button tape trim is approximately approximately 0.79 (20mm) wide and 0.16 (4mm) thick, easy to sew with plenty of room for your sewing machine.
Unique Design:
1. 1 roll x 10 yards of snap button tape with metal press studs, consists of male and female per set, perfect for DIY clothing quilting projects.:
2. The ribbon trim is made from high quality cotton material, smoothly made, tightly woven, machine washable, colourfast and sturdy for long term use.:
3. Snap button tape trim can be cut down and used individually, easy to sew in place, black snap button tape is compatible with a variety of materials such as cotton, polyester, leather, suede or plastic.:
4. Ideal for DIY sewing crafts, crafts, scrap sewing, hats, bag straps, hair bands, pillow cases, towels, curtains, duffel bags, tents etc. :

Поврзани производи..