• Свеж
Ткаенини За Ватирање Од Јоргани Памук 7 Парчиња Квадрати Ватенка Слој Со Дизајни и Ленти За Јоргани Големина 18 х 22 Инчи | Памучна Ткаенина Со Помало Собирање Висока ?
zoom_in

Ткаенини За Ватирање Од Јоргани Памук 7 Парчиња Квадрати Ватенка Слој Со Дизајни и Ленти За Јоргани Големина 18 х 22 Инчи | Памучна Ткаенина

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

Материјал : Претходно исечената Ткаенина За Ватирање памук е 100% памучна ткаенина Овие ткаенини за ватирање се перат во машина и се достапни во различни бои. Овие ткаенини се направени од врвен памук и не содржат синтетички материјали. Овие ткаенини се совршени за проекти за ватенка и изработка. Квадратни Квадрати За Ткаенини За Ватирање Од јоргани Се најразновидните ткаенини за ватирање, шиење, занаети и многу повеќе. Овие ткаенини за ватирање доаѓаат во различни бои, обрасци и текстури. Моделите се погодни за јоргани, навлаки за перничиња, мали чанти, играчки, кеси за монети, крпи за маса и многу повеќе. Квадратите од ткаенина за ватирање се совршени за додавање посебен шмек на вашата облека или домашен декор. Јорганите Претходно исечени Ткаенини за Ватирање нудат висококвалитетни ткаенини за ватирање памук за модерни јоргани. Сите ткаенини се направени од 100% премиум мек и издржлив памук и не содржат синтетички материјали. Бојата, структурата и видот на конецот што се користи играат клучна улога во исходот на последниот јорган. Јорганите нудат различни бои и дезени ленти за да го направат вашиот проект за ватирање уникатен и забавен. Големина : 7 Парчиња прецртана ткаенина за ватирање Со Големина од 18 х 22 Инчи и овие ткаенини за ватирање ватиран ткаенина не содржат синтетички материјали и се живописни и привлечни. Лесни за употреба ткаенини за ватирање ленти и совршени за почетници или професионални шивачки.

Поврзани производи..