• Свеж
Пупа Милано Мултиплеј Молив За Очи-Кремаст, Мешан Ајлајнер Со Врв На Дамка - Долго Носење, Гламурозен Интензитет-Мазна И Трајна Облога Во Боја За Водна Линија Или Ка?
zoom_in

Пупа Милано Мултиплеј Молив За Очи-Кремаст, Мешан Ајлајнер Со Врв На Дамка - Долго Носење, Гламурозен Интензитет-Мазна И Трајна Облога

DEN 336.80

Стока
check Во продавницата

АЛАТКА ЗА РАЗМАЧКУВАЊЕ ЗА БРЗО ЧАДЕНО ОКО Нашиот молив има дизајн со двоен врв што може брзо да го подигне секој изглед на очите до гламурозно чадено око за неколку секунди. Во комбинација со нашата прекрасно мешана формула, без напор ќе создадете уникатен изглед на очите. МАЗНА И КРЕМАСТА АПЛИКАЦИЈА. Нашите моливи за мешање имаат кадифена мазна формула која се лизга на деликатна кожа без влечење или влечење. Специјално дизајниран да биде нежен за пределот околу очите за време на апликацијата, така што можете безбедно да избегнете иритација. ФОРМУЛАТА ЗА ДОЛГО НОСЕЊЕ ТРАЕ ЦЕЛ ДЕН. Нашите моливи за очи даваат трајна боја што останува ставена цел ден, за да можете да изгледате најдобро, дожд или сјај. Нема потреба да ја допирате вашата шминка со нашата издржлива формулација. Уживајте во убави, подобрени очи без врева. ИНТЕНЗИВИРАЈТЕ ГО ИЗГЛЕДОТ НА ОЧИТЕ. Дефинирајте ги и усовршете ги вашите најзабележителни карактеристики со нашите моливи за очи кои го подобруваат гламурот. Совршен за создавање брз изглед на шминка што ќе ги плени другите со само еден поглед. За очите што трепкаат и тлеат со интензитет. ПАРАБЕН СЛОБОДЕН И НАПРАВЕН СО КВАЛИТЕТНИ СОСТОЈКИ. Нашите ајлајнери се внимателно формулирани за деликатни области, така што можете да уживате во вашата козметика без никакви грижи, дури и оние со чувствителна кожа.

Поврзани производи..