• Свеж
Лореал Париз Шминка Непогрешлива Никогаш Не Пропаѓа Оригинален Механички Молив За Очи Со Вграден Острилка, Морнарица, 0.008 мл.
zoom_in

Лореал Париз Шминка Непогрешлива Никогаш Не Пропаѓа Оригинален Механички Молив За Очи Со Вграден Острилка, Морнарица, 0.008 мл.

DEN 73.44

Стока
check Во продавницата

Непогрешлив Никогаш Не Пропаѓа Ајлајнер Отпорен На Дамки : Механичкиот молив за очи со вграден острилка е формулиран лесно да се лизга и да остане ставен до 16 часа; овој богат, кремаст молив за очи обезбедува долготрајна боја отпорна на избледување Никогаш Не Пропаѓајте Лагер За Очи : Се Лизга за да создаде класичен до смел дизајн на очите за да го комплиментира секое расположение или пригода; Користете го вградениот острилка и размачкајте за да го оптимизирате врвот на моливот за разноврсен изглед на очите. Создадете совршен изглед за шминка за очи со нашата колекција Обемни маскари, постигнете елегантни линии со ајлајнер отпорен на дамки, дефинирајте ги веѓите и откријте палети за сенки за очи со нијанси направени за секоја боја на очите. Затоа Што Вредиш : Шминката На Лореал Париз ви помага да го создадете саканиот изглед со нашата целосна линија на шминка, вклучувајќи темели, коректори, шминка за истакнување, моливи за веѓи, палети за сенки, кармини и многу повеќе. Совршено За Спарување Со : Обемна Оригинална Маскара За Градење Волумен, уникатно формулирана за да се спротивстави на згрутчување, омекнување и градење трепки ДО 5 ПАТИ од нивната природна дебелина. Опис На производот Создадете класични до смели дизајни на очи Со Непогрешлив Механички Ајлајнер Никогаш Не Пропаѓа. Богатата и кремаста формула лесно и рамномерно се лизга за боја отпорна на избледување која останува цел ден. Користете го вградениот размачкувач и острилка за да создадете разноврсен изглед на очите за секоја пригода.

Поврзани производи..