• Свеж
Шминка Веѓа Молив Стилист Водоотпорен Веѓа Молив Ултра Парична Казна Механички Молив Нацртајте Мали Веѓи И Пополнете Потенки Области И Пукнатини Црна Фризерски С?
zoom_in

Шминка Веѓа Молив Стилист Водоотпорен Веѓа Молив Ултра Парична Казна Механички Молив Нацртајте Мали Веѓи И Пополнете Потенки Области

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

И ИЗДРЖЛИВИ : Овие Лесни За острење Се Направени Со Долготрајни Материјали Кои Не Бледнеат Лесно и Можат Да Траат Релативно Долго, Молив За Веѓи Со Средно Око Пенкало За Отстранување Мек Восок Органски Молив За Веѓи Гел За Веѓи Јасно Тврди Совршени Веѓи Боја Улица Се Среќаваат Во Веѓите Од Шефот Веѓа Стилист Веѓа Молив : Ултра-фини Само-острење Механички Веѓа Молив Привлекува Парична Казна Веѓите За Да Се Пополни Во Ретки Области или Празнини, Спули Четка Стил, Дефинира Обликот На Веѓите. Маркер За Веѓи Органски Молив За Веѓи веѓи Од Шефот Сапун за Веѓи Восок бар 1000часовно Пенкало За Веѓи Со Четири Точки Стапчиња За Депилација За Веѓи Прецизен Молив за Веѓи. НЕ СЕ ПОТРЕБНИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ЧЕТКИ : Нашето Обликување На Веѓите Доаѓа Со Четка За Веѓи На Капачето, Што Ви Дава Поголема Удобност, Нема Потреба Од Дополнителни Четки, Заштедувајќи Повеќе Простор За Складирање, Погоден За Повеќето Луѓе, Од Ученици За Шминка До Искусни Искуства За Шминка Поделба 1000час Рамномерни Матрици За Очи Веѓи Тато Пигмент Стапчиња За Депилација За Веѓи Органски Молив За Веѓи Моливи За Сенки За Очи Совршен Печат За Веѓи СВЕТЛИНА. Нашата Мека Четка За Моливи За Веѓи Може Да Ви Биде Голема Помош За Да Ви Дадете Поприродна Форма На Веѓи Пополнете Или За Сводовите Врамете Ги Веѓите, Правејќи Го Целиот Ваш Изглед Повеќе И Привлечен. Шминка Матрици За Веѓи Мапирање На Веѓи Стринг Веѓа Депилација Стапчиња Совршен Веѓи Светлина Веѓа Молив Со Четка Средна Веѓа Молив Восок Отстранување Пенкало Око Молив Мека. Затоа што Го Заслужувате Тоа : Колекцијата Шминка Ви Помага Да Го Креирате Изгледот Што Го Сакате, Вклучувајќи Подлога, Коректор, Хајлајтер, Молив За Веѓи, Сенка За Очи , Кармин И Многу Повеќе Четири Точки Пенкало За Веѓи Светло Нијанса Мојот 4-совет Веѓа Нови Рамномерни Матрици За Веѓи Веѓи Со Шефови Моливи За Сенки За Очи Грмушки Веѓи Матрици за Шминка за веѓи. Шминка Молив За Веѓи Стилист Водоотпорен Молив За Веѓи Ултра Фин Механички Молив Нацртајте Мали Веѓи И Пополнете Потенки Области И Пукнатини Црн Фризерски Салон Совршен Молив За Веѓи За Веѓи Стилист Водоотпорен Молив За Веѓи Ултра Фин Механички Молив Нацртајте Мали Веѓи И Пополнете Потенки Области И Пукнатини Материјал За Црна Коса : Пластична Боја : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има Мала Разлика Во бојата.

Поврзани производи..