• Свеж
4д Маскара За Трепки Од Свилени Влакна Природни Водоотпорни Дамки Доказ За Продолжување На Маскарата И Без Формула За Згрутчување Дебел Долготраен Регенератор За ?
zoom_in

4д Маскара За Трепки Од Свилени Влакна Природни Водоотпорни Дамки Доказ За Продолжување На Маскарата И Без Формула За Згрутчување Дебел

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Најдобро За Забава И Свадба - Оваа Маскара Е Совршена За Забава, Свадба, Концерт, Фестивал, Костим Или ПрославаВашите Трепки Ќе Светат На Светлина. И, Исто Така, Може Да Го Примени На Вашите Веѓи. Моќната Формула Е Богата И Кремаста И Ви Помага Да Создадете Најгламурозен Изглед Без Напор. Може Да Се Даде На Неа, Мајка, Девојка, Сопруга Како Уникатен Подарок. Тоа е Најдобриот Подарок За Шминка за Денот на Вљубените, Денот на Мајката, Божиќ, Годишнината и Роденденот. Што Може Постојано Да Се Четка И Бојадисува Близу До Коренот На Трепките Без Да Се Грижите Дали Ќе Ја Уништите Трепката. Совршен За Почетници И Потреби За Шминка. Тоа Е Прекрасен Избор. Густа И Долга Маскара Со Глава На Четка, Не , Без Шминка, Без Иритација На Кожата, Лесна За Четкање Долги, Кадрави И Густи Трепки. Ако Имате Било Какви Прашања. Ве Молиме Контактирајте Не На Време, Ние Ќе Ви Служиме 24 Часа На Ден. 4Д Маскара Со Трепки Од Свилени Влакна Природни Водоотпорни Дамки Доказ За Продолжување На Маскарата И Без Формула За Згрутчување Дебел Долготраен Регенератор За Раст На Трепките4д Маскара Со Трепки Од Свилени Влакна Природни Водоотпорни Дамки Доказ За Продолжување На Маскарата И Без Формула За Згрутчување Дебел Долготраен Материјал : пластика боја : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има Мала Разлика Во Бојата.

Поврзани производи..