• Свеж
Комплет За Машини За Пенкало За Тетовирање Професионален Дисплеј За Шејдер Лцд Машина за Тетовирање Сет 90-250В Рца Интерфејс За Салон
zoom_in

Комплет За Машини За Пенкало За Тетовирање Професионален Дисплеј За Шејдер Лцд Машина за Тетовирање Сет 90-250В Рца Интерфејс За Салон

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Лцд-Дисплеј : напојувањето е опремено со ЛЦД-екран, кој е во состојба да го прилагоди напонот и јасно можете да го видите напонот Многу е погодно за ракување. Применливи Луѓе : машината за пенкало за Тетовирање Шејдер е многу погодна за професионалци и почетници, и е нивен добар помошник и добро е да ја користат за да ја подобрат ефикасноста на работата. Компактен и Пренослив : напојувањето е компактно и преносливо, што е многу лесно за носење, а вие сте во можност да го користите дома или кога излегувате. Ефикасно Работење : напојувањето е во состојба да носи 2 машини за тетовирање и една педала во исто време, а основата е обезбедена со влошки против лизгање, така што не е лесно да се движите за време на работата. Мулти Материјали : пенкалото за поставување машина За Тетовирање е изработено од легура, МАТЕРИЈАЛ ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, вграден мотор со високи перформанси и е во состојба да работи подолг временски период. Лцд-Дисплеј : напојувањето е опремено со ЛЦД-екран, кој е во состојба да го прилагоди напонот и јасно можете да го видите напонот. Многу е погодно за ракување. Применливи Луѓе : машината за пенкало за Тетовирање Шејдер е многу погодна за професионалци и почетници, и е нивен добар помошник и добро е да ја користат за да ја подобрат ефикасноста на работата. Компактен и Пренослив : напојувањето е компактно и преносливо, што е многу лесно за носење, а вие сте во можност да го користите дома или кога излегувате. Ефикасно Работење : напојувањето е во состојба да носи 2 машини за тетовирање и една педала во исто време, а основата е обезбедена со влошки против лизгање, така што не е лесно да се движите за време на работата. Мулти Материјали : пенкалото за поставување машина За Тетовирање е изработено од легура, МАТЕРИЈАЛ ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, вграден мотор со високи перформанси и е во состојба да работи подолг временски период. Ефикасно Работење : напојувањето е во состојба да носи 2 машини за тетовирање и една педала во исто време, а основата е обезбедена со влошки против лизгање, така што не е лесно да се движите за време на работата. Лцд-Дисплеј : напојувањето е опремено со ЛЦД-екран, кој е во состојба да го прилагоди напонот и јасно можете да го видите напонот. Многу е погодно за ракување. Компактен и Пренослив : напојувањето е компактно и преносливо, што е многу лесно за носење, а вие сте во можност да го користите дома или кога излегувате.

Item Type:
Tattoo machine set
Material:
Alloy, ABS
Tattoo Pen Length:
Approx. 11.6cm / 4.6in
Tattoo Pen Interface:
RCA interface
Tattoo Pen Function:
Liner, shader
Tattoo Pen Applicable Needle Type:
Cartridge needle
Plug:
90-250V V
How to Use:
1. The plug is connected to the power supply and socket, tattoo clip cord is connected to the power supply and the tattoo pen, 1st and 2nd holes are connected to the tattoo pen, and 3rd hole is connected to the pedal. The tattoo pen is fitted with an cartridge needle, and the voltage adjustment knob on the power supply is rotated, and the pedal is pressed, so that the work can be started.:
2. The power supply can be equipped with 2 tattoo machines at the same time. Press the button next to the pedal interface to switch and adjust the voltage.:
Package List:
1 x Tattoo:
1 x Power Supply:
1 x Tattoo Clip Cord:
1 x Plug:
1 x Pedal:
1 x Tattoo Practice Skin:

Поврзани производи..