• Свеж
Треперлива Сенка За Очи Пенкало За Молив За Очи, Високо Пигментирана Метална Кремаста Сенка За Очи, Долготрајна Водоотпорна Неутрална Осветлена Сенка За Очи Пенка?
zoom_in

Треперлива Сенка За Очи Пенкало За Молив За Очи, Високо Пигментирана Метална Кремаста Сенка За Очи, Долготрајна Водоотпорна Неутрална

DEN 79.84

Стока
check Во продавницата

● 2 во 1 Треперливо Пенкало за Сенки за Очи ● 12 различни бои, вклучувајќи треперење и сјај и метални ефекти пенкало за сенки, само нанесете го на пределот околу очите и ќе завршите, можете да пробате повеќе бои ●Високо Пигментирана, Високо пигментирана, лесна за нанесување и обоена, природна удобна формула и кремаста текстура на која непречено се лизга и може да се помеша, водоотпорна отпорност на дамки (во случај на не триење), не избледувајте и униформа боја, интензивното боење трае цел ден носење. €Мека и Кремаста Текстура}оваа хипоалергична шминка високо пигментирано пенкало за сенки за очи има кремаста формула која непречено се лизга како свила и може да се помеша, и оваа треперлива шминка за очи во сенка совршена за вајање, засенчување и дефинирање, не претерана блескава, прикривајќи го природниот изглед за да изгледате помлади!. €Зачувајте Го Времето За Шминкање ● дебела боичка за сенки За очи за мека и брза примена на голема површина без давање стимул за раб на очите и одлична во долготрајна боја. Пренослив молив за сенки за очи ви овозможува да сочинувате и допирате надвор толку лесно. ①Повеќекратна употреба 12 различни бои, многу погодни за професионална шминка за зачадени очи, секојдневна шминка, канцелариска шминка, забави со маскенбал, шминка. Тоа ќе биде совршен подарок за вашите пријатели, девојка, женски член на семејството.

Color:
12 colors
Function:
metallic luster
Package Include:
1pc Eyeshadow Pen With Sharpener:

Поврзани производи..