• Свеж
Џои 6 Бои Маскара Во Собата, Шарени Маскара Водоотпорен Долготрајни Обем Издолжување Виткање, Се Создаде 3D Шармантна Око Шминка, Брилијантен Ноќта На Вештерките/Бо?
zoom_in

Џои 6 Бои Маскара Во Собата, Шарени Маскара Водоотпорен Долготрајни Обем Издолжување Виткање, Се Создаде 3D Шармантна Око Шминка, Брилијантен

DEN 118.24

Стока
check Во продавницата

● Задебелени букви разновидната шарена Маскара ве тера да имате сјајни големи очи и да ја направите шминката на очите да изгледа како пошармантна Дајте ви разновидна модерна шминка, покажете ја вашата личност и можете да ги покажете различните во животот. ● Совршен Подарок За Шминка За Очи софистицираната маскара во боја ќе им овозможи на трепките да ви го украдат шоуто, идеално за девојки или дами на Роденденска Забава, Козметичко Шоу, Шоу во Живо, Матурска Вечер, Танцова Забава, Свадбена Забава, Празнични Прослави. Совршен и за професионална употреба или за лична употреба, изнесете ја убавината на вашите очи и комплиментирајте го целокупниот изглед на шминката. Оваа Маскара во Боја ви дава разновидна модерна шминка-вашето тајно оружје за да обликувате совршена шминка за очи. Карактеристика Овој сет на маскари завиткајте околу фините трепки како нежен филм, трае цел ден, па дури и издржува пот и солзи. Мазната маскара може рамномерно да се распореди низ влакната, нема да се згрутчува, размачкува, лупи или суши во процесот на размачкување. Со водоотпорна функција, отпорна на пот и природна, останете чисти и свежи цел ден, издолжете ги и дефинирајте ги трепките, за целосен и драматичен изглед. Кремастата и градежна текстура го олеснува нанесувањето, значително го зголемува обемот и должината на трепките, одлично за тој неверојатен природен глам изглед. Должината и густината на четката се точно, таа непречено ја брише секоја трепка, ви овозможува да се збогувате со ронливи и неприродни трепки. Различни бои за различен изглед, повеќе опции за боја за да создадеме различна шминка, нашиот комплет маскара е одличен за театарски изведувачи, танчери, студенти.

Color:
As picture shows
Application:
for all skin types
Benefit:
Long-lasting/ Lengthening/Curling/Quick Dry/Thick/Natural
How to Use:
1:
Curl your clean and dry lashes with an eyelash curler.
2:
Start at the base of the lashes, wiggle and sweep mascara brush from root to tip.
3:
Repeat and brush on until you have achieved the desired degree.
How to remove:
>Put your make-up remover to the cotton pad and press it to your eyelash about 2 minutes, then wash with warm water, easy to remove the mascara. :

Поврзани производи..