• Свеж
Комплет За Ламинирање На веѓите, Професионален Комплет За Ламинирање На Веѓите Дома, КОМПЛЕТ ЗА Подигнување НА Веѓи САМ, Инстант Ламиниране На Веѓите, Гел За Веѓи, ?
zoom_in

Комплет За Ламинирање На веѓите, Професионален Комплет За Ламинирање На Веѓите Дома, КОМПЛЕТ ЗА Подигнување НА Веѓи САМ, Инстант Ламиниране

DEN 467.20

Стока
check Во продавницата

?Создадете Совршени Веѓи Дома : Дури И Ако сте комплетен почетник, можете да го усовршите трендовскиот изглед на грмушките веѓи СО овој КОМПЛЕТ за ламинирање НА веѓите, овој комплет за Веѓи доаѓа со Лосион за Подигнување веѓи и Лепак за Подигнување Веѓи и комплет Четка за Ламинирање на Веѓите ?Добијте Пополни Веѓи Со Подолг Изглед На Самото Место : КОМПЛЕТОТ за ламинирање НА ВЕЃИТЕ АЈАЗАЛ и комплетот за обликување веѓи е брз и удобен за стручни и почетници ентузијасти за убавина. Нашиот комплет за ламинирање на веѓите дома дава полутрајни резултати и може да направи вашите веѓи да изгледаат пополни и порамномерни на ветре. ?Заштеда На пари Дома Ламиниране На Веѓите : Нашиот комплет за ламинирање на веѓите е економичен, без проблеми начин да ги ставите веѓите на болви за кратко време. Нема поскапи посети на салонот за убавина, нема потреба од микро-игла или нијансирање на веѓите. €ésaving Алатка За Обликување Веѓи : со оваа сеопфатна четка за веѓи и комплет за гел за веѓи можете да заштедите многу време на вашата дневна рутина за убавина. Разбудете се со гламурозни веѓи секој ден - престанете да губите драгоцено време на шминкање на веѓите. Qule уживајте Во Долгорочно ламинирање на веѓите : со нашиот комплет за ламинирање на веѓите можете да добиете совршени резултати од веѓите кои траат до 6 недели. Вклучениот детален прирачник ќе ви помогне максимално да го искористите комплетот за перм за веѓи и да постигнете подолготрајни ефекти. Создаден од нашиот тим професионалци за трепки и веѓи, нашиот полу-постојан систем за одделение во салонот ќе ви даде изглед како сон до 6 недели со нула одржување!.

Поврзани производи..