• Свеж
Сјај за Усни од јагоди Гуаче Глазура За Усни Сјај За Подигнување Хидратантен Сјај За Усни Со Хијалуронски Висок Сјај за Усни со Поцелосен Изглед 3г Вар Сјај За Усни ?
zoom_in

Сјај за Усни од јагоди Гуаче Глазура За Усни Сјај За Подигнување Хидратантен Сјај За Усни Со Хијалуронски Висок Сјај за Усни со

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Сјај За Подигнување Со Хијалуронски : Оваа Формула За Сјај За Усни Со Хијалуронски Видливо Ја Измазнува Површината На Усните И Ја Подобрува Усната , Натопувајќи Ги Усните Со Висок Сјај За Хидрирани Усни Со Поцелосен Изглед Сјај : Овој Навлажнувачки Сјај Ги Остава Усните Да Се Чувствуваат Хидрирани И Да Изгледаат Помазни И Пополни; Тоа За Подобрување На Усната Со Сјај И Трансформирање На Усните Во 1. Создадете Каков Било Изглед : Нашите, Креми, Коректори И Хајлајтери Создаваат Совршено Платно; Направете Изглед На Очите Со Сенки За Очи, Моливи За Веѓи И Ајлајнери И Усовршете Ги Со Кармини И Мелеми За Усни. Усни За Бакнување : Нашиот Најпродаван Сјај Продолжува Мазно И Кремасто И Никогаш Не Е Леплив, Оставајќи Ги Усните Меки, Еластични И Бакнувачки; Пробајте Ги Сите Наши Вкусни Нијанси, Од Торта Со Ангелска Храна До. Дозволете Вашите Усни Да Зборуваат : Пронајдете Совршен Црвен Кармин И Соодветна Лагер За Усни, Соберете Ја Секоја Од Нашите Ексклузивни Нијанси На Сјај За Усни Или Усните На Балсами За Усни Кои, Штитат И Разубавуваат. Сјај за Усни од јагоди Гуаче Глазура За Усни Сјај За Подигнување Хидратантен Сјај За Усни Со Хијалуронски Висок Сјај за Усни Со Поцелосен Изглед 3g Сјај за Усни Чистоглазник За Глазура За Усни Сјај Хидратантен Сјај За Усни со Хијалуронски Висок Сјај за Усни со Поцелосен Изглед 3g Color : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.

Поврзани производи..