• Свеж
КУЧЕНЦЕ Милано Природен Сјај За Усни-Висок Сјај И Исплата На Боја-Негување Формула-Изработена Со Природни Состојки-Збогатена Со Масла За Навлажнување На Усните-006 ?
zoom_in

КУЧЕНЦЕ Милано Природен Сјај За Усни-Висок Сјај И Исплата На Боја-Негување Формула-Изработена Со Природни Состојки-Збогатена Со Масла За

DEN 292.32

Стока
check Во продавницата

ЈА ПОДОБРУВА ФОРМАТА НА УСНИТЕ Овој сјај осигурува дека усните се сјајни, мазни и полни, со ПОДОБРУВАЧКИ 3д ефект. Создадете целосен, претрупан изглед со нашиот сјај за усни и уживајте во забележливи резултати што ја ласкаат вашата најклонувачка карактеристика. НЕЛЕПЛИВА СЈАЈНА ЗАВРШНИЦА. Нашиот сјај за усни е удобен и нелеплив. Им дава сјај на усните, подобрувајќи ги со допир на боја. За сјајна усна без сензација слична на лепак или тешко чувство. УНИКАТНА ТЕКСТУРА НА ГЕЛ. Иновативната гел текстура на нашиот сјај за усни е мека и непречено се лизга по усните, премачкувајќи ги со тенок филм што држи без лепење. Резултатот е усни кои се екстра сјајни, со непосреден волуменски ефект. КАНАЛИЗИРАЊЕ НА ВИТАЛНОСТА ПРЕКУ СЕНЗОРНИ ИСКУСТВА. Боите, текстурите и сензорните емоции континуирано се развиваат благодарение на научните истражувања, најсовремената технологија и иновациите. КУЧЕНЦЕТО Милано е шминка и нега на кожата со врвен квалитет. КУЧЕНЦЕ Милано-ПРОИЗВЕДЕНО ВО ИТАЛИЈА. КУЧЕНЦЕТО Милано е за креативност, дизајн, трендови и убавина "Произведено во Италија". Откријте ја нашата комплетна палета на луксузна шминка, нега на кожа, комплети за убавина и производи за нега на сонце. Совршен за секоја пригода, голема или мала. Добијте висок сјај и исплата на бои сите во едно со овој прекрасен сјај за усни.

Поврзани производи..