• Свеж
Класичниот Мат Изглед Лора ГЕЛЕР Њујорк Двојно Земете Печен Разноврсен Прав Фондација Медиум, Четка Кабуки Што Се Повлекува, Печено Руменило-н-Осветлете Розова Пу?
zoom_in

Класичниот Мат Изглед Лора ГЕЛЕР Њујорк Двојно Земете Печен Разноврсен Прав Фондација Медиум, Четка Кабуки Што Се Повлекува, Печено Руменило-н-Осветлете

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

ФОНДАЦИЈА ЗА ЦЕЛОСНА ПОКРИЕНОСТ, МАРБЕЛИРАНО ПЕЧЕНО РУМЕНИЛО и ЧЕТКА ЗА КАБУКИ што МОЖЕ ДА се ПОВЛЕЧЕ : Нашата Фондација За Целосна Покриеност Со Течност Со Двојно Земање, Печено Руменило-Н-Осветлете Мермерно Руменило во Розова Путер Крем, мешавина од Малина, бронза и неутрална розова И Четка Кабуки што се Повлекува МАТ ЦЕЛОСНА ПОКРИЕНОСТ ЗАВРШИ : вашата тајна за инстант елеганција и полски? Сеопфатен мат изглед на шминка. Ова трио ќе го олесни. Го вклучува нашето Печено Руменило-Н-Осветлете Го Мермерното Руменило Во Розов Путер Крем, Фондацијата За Целосно Покривање На Течноста Со Двојно Носење и Нашата Четка Кабуки што се Повлекува и меша груби линии за беспрекорен ефект. ДОБРО ЗА ВАС СОСТОЈКИ : Земете беспрекорна основа и образи кои се здрави колку што изгледаат, благодарение На Екстрактите Од Центела Азијатика и Бел Чај, антиоксиданси кои ја штитат вашата кожа со антиинфламаторни својства. Изматете и лесно измешајте со Четката Кабуки што Се Повлекува, направена со меки влакна кои никогаш не пролеваат. РЕЗУЛТАТ : БЕСПРЕКОРНА КОЖА КОЈА не ГИ ПОДОБРУВА ФИНИТЕ ЛИНИИ И БРЧКИ : Земете го овој комплет ако барате комплет што ќе ја усоврши текстурата на вашата кожа и борбените линии и брчките. Зрелата кожа и досадната кожа ќе го сакаат ова трио. Како ДА АПЛИЦИРАТЕ : Започнете Со Нашата Двојна Фондација За Целосна Покриеност Со Течност.

Поврзани производи..