• Свеж
Сјај За Усни Од Праска Ксијахиум Деца Топол Проѕирен И Навлажнувачки Кармин Негување Обезбојување Навлажнувачки И Безбоен Кармин Грундирање Кармин Мелем За Усни ?
zoom_in

Сјај За Усни Од Праска Ксијахиум Деца Топол Проѕирен И Навлажнувачки Кармин Негување Обезбојување Навлажнувачки И Безбоен Кармин Грундирање

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Користете Го Сам За Да Добиете Сјај Над Вашиот Омилен Кармин Или Спарете Го Со Соодветната Постава За Совршена Сјајна Усна Ако Имате Било Какви Прашања. Ве Молиме Контактирајте Не На Време, Ние Ќе Ви Служиме 24 Часа На Ден. Совршен Е За Внатрешна И Надворешна Употреба. Совршено Се Вклопува Во Вашата Чанта И Џеб За Секојдневна Употреба. Исто Така, Добар Избор Е Да Ги Испратите Вашите Пријатели или Сакана Како Подарок На Божиќ, Денот на Вљубените или Некои Други Фестивали!. Сјај За Усни Од праска Деца Топол Проѕирен И Навлажнувачки Кармин Негување Обезбојување Навлажнувачки И Безбоен Кармин Грундирање Кармин За Праска Балсам За Усни Од Праска Топол Транспарентен И Навлажнувачки Кармин Негување Обезбојување Навлажнувачки И Безбоен Кармин Грундирање Кармин Материјал : Пластична Боја : Како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата. ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи пред да нарачате, Ви Благодариме!) Тежина на пакетот : 18гр големина на Пакетот : 9х2х1, 5см, (ве Молиме дозволете грешка од 1-3мм поради рачно мерење. ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи пред да нарачате.

Поврзани производи..