• Свеж
Среќа засекогаш Сите Во Еден Комплет Комплет За Шминка - 26 парчиња Комплет За Шминка За Жени Комплетен Комплет Со Палета На Сенки за Очи, Сјај За Усни, Руменило, Подл?
zoom_in

Среќа засекогаш Сите Во Еден Комплет Комплет За Шминка - 26 парчиња Комплет За Шминка За Жени Комплетен Комплет Со Палета На Сенки за Очи, Сјај

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

?СОВРШЕН КОМПЛЕТ ЗА ШМИНКА? : Овој комплет за шминка ќе ве однесе во прекрасниот свет на убавината Комплетна девојка/тинејџерска шминка, совршен комплет за подароци за одмор и божиќна идеја за подароци за тинејџерки, подарок за мама, подарок за деца, подарок за жени. ?СЕ-ВО-ЕДНО КОМИЧНА ТОРБА ? : Комбиниран пакет НА СИТЕ НОВИ Алатки И Додатоци за Убавина. Содржи повеќебојна мат сенка за очи и сјајна сенка за очи, сјај за усни, крем за веѓи, пенкало за шминка, коректор, крем за очи итн. за да ги задоволите вашите дневни потреби за шминка. ?ОБЛИКУВАЈТЕ ЈА ВАШАТА УБАВИНА? : Помогнете ви со совршена козметичка материја, нема да ја иритира вашата нежна кожа, квалитетна, безбедна и сигурна, лесна за миење по употреба.Одлична комбинација на бои бидејќи можете да создадете природна дневна шминка, шминка за забави или друг каузален стил. ?ПРЕМУИМ МАТЕРИЈАЛ? : Долготраен ефект на боја, мека и удобна текстура, со висококвалитетна четка, лесна за создавање совршена шминка. Сенката за очи има силна адхезија, лесно остава боја и не цвета, долготрајна, лесна за носење, водоотпорна, природна. ?ПОДАРОК ВО СОБАТА ЗА ЖЕНИ? : Сите во едно патување комплетот за шминка е полн со живописна шминка, доаѓа со торба за шминка, погодна за употреба. Најслаткиот подарок за вашите сакани дами, претпочитан подарок. Тип на броење единица : Брои. Добредојдовте на вашата убавина тајниот свет! Quackyforever 26 парчиња Професионалните Комплети За Шминка Вклучуваат Подлога За Сенки За Очи Кармин Молив За Веѓи Сјај За Усни Четка За Шминка Со Лесна Торба За Носење.

Quantity:
26PCS
Weight:
528 gram
Size:
20*13.5*7 cm
Package Include:
1* Makeup set:

Поврзани производи..