• Свеж
Кимусе Козметика Стап Трио, Руменило Стап, Лице Хидратантна Крема Мелем &засилувач; Хајлајтер шминка &засилувач; Долга Камшик Маскара &засилувач; Водоотпорен Маска?
zoom_in

Кимусе Козметика Стап Трио, Руменило Стап, Лице Хидратантна Крема Мелем &засилувач; Хајлајтер шминка &засилувач; Долга Камшик Маскара &засилувач;

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

ПОЕДНОСТАВЕТЕ ЈА ВАШАТА РУТИНА ЗА ШМИНКАЊЕ : Кимузе Козметика Мулти Стап е крајниот мултитаскер РАЦИОНАЛИЗИРАЈТЕ ја вашата рутина за шминкање со овој 3-во-1 и лесен за нанесување мултитаскер за образи, усни и очи.Лесната формула ја прави практично доказ за грешка и совршена за допири во движење. СОВРШЕНИ ЗА СЕКОЈ ТОН НА КОЖА : овие универзално ласкави стапчиња за шминка се доволно проегирни за да работат со секој тон на кожа - од порцелан до чоколадо за совршена секоја кожа tone.It дали шминката за постари жени е убав избор!. Како ДА НОСИТЕ : Нанесете на очите, усните и образите и измешајте со четка или врвови на прстите. Користете сами или како основа за производи во прав за уште подолготрајна боја. Волшебен ВОЛУМЕН-маскарата без Суровост го максимизира издолжувањето и кревањето на трепките, создавајќи волумен од 10 пати за моментален волумен и должина.Без грутки или глобуси. ВОДООТПОРНА И ОТПОРНА на ДАМКИ-Водоотпорна природна маскара со формула за долго носење која ги одржува вашите трепки да изгледаат совршено од утро до попладне без размачкување и избледување. ПОЕДНОСТАВЕТЕ ЈА ВАШАТА РУТИНА ЗА ШМИНКАЊЕ : Кимузе Козметика Мулти Стап е крајниот мултитаскер. РАЦИОНАЛИЗИРАЈТЕ ја вашата рутина за шминкање со овој 3-во-1 и лесен за нанесување мултитаскер за образи, усни и очи.

Поврзани производи..