• Свеж
Прајмер За Шминка За Лице, Совршен Капак За Минимизатор На Големи Пори, Без Полнење За Бришење Пори, Мазни Фини Линии Брчки, Прајмер За Замаглување На Основата Со Зл?
zoom_in

Прајмер За Шминка За Лице, Совршен Капак За Минимизатор На Големи Пори, Без Полнење За Бришење Пори, Мазни Фини Линии Брчки, Прајмер За Замаглување

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Брзо минимизирајте ја појавата на пори и фини линии за помазна од мазна кожа! Лесната, уникатна проѕирна база на силиконски гел и апсорбира вишок површинско масло, оставајќи мат финиш со природен изглед. Веднаш ги замаглува фините линии и порите, оставајќи ја кожата со кадифено-мазна, рамномерна завршница која е совршена за нанесување шминка. Помогнете во намалување на видливите пори и изедначување на фините линии. Ви дава совршено платно за нанесување подлога или нега на кожа. Рафинира кожата. Прави мазен и прозрачен тен. Направете шминката да изгледа природно и долготрајно. ОСНОВА за ВАШАТА УБАВИНА : Нашиот Матен Прајмер за Лице Го Трансформира Вашето Лице во Беспрекорно, Мазно Платно. Емулзија Од Свилен Гел Богата Со Природни Состојки За Подобрување На Основата Или Нанесувањето Во Прав, Одлична За Измазнување, Осветлување И Минимизирање На Порите Пред Козметиката,. Создавање Невидлива, Долготрајна Природна Мат Завршница. БУКВАР ЗА КОЖА СО ЗЛАТНА ФОЛИЈА : Оваа Формула е Натопена Со Златна Фолија за Да Ви Помогне Да Го Навлажнете Лицето, Да Го Зајакнете Тенот и Да ја Хидрирате Кожата за Свеж Изглед. САЦЕ ДАМА ЗАМАГЛУВАЊЕ ПРАЈМЕР НАВЛАЖНУВАЧКИ ГЕЛ : Нанесете Мала Количина Прајмер за Чистење На Кожата и Рамномерно Измешајте На Лицето пред Нанесување шминка. Нашиот Навлажнувачки Прајмер За Подлога За Шминка Обезбедува Идеална Основа за Подлога, Пудра и Коректор. БЕЗ СУРОВОСТ И ВЕГАН : Нашите Прајмери се без суровост и вегански, тоа е доволно нежно за употреба на најчувствителните типови на кожа. БЕСПРЕКОРНА ЗАВРШНИЦА : Специјално Формулираниот Прајмер За Лице Ги Замаглува Казните Линиите И Порите за Мазна Завршница. Оваа Сатинска, Навлажнувачка Формула Ја Изедначува Текстурата На Кожата Со Минимизирање На Порите, Брчките И Фините Линии. Кожата Изгледа Повторно На Површина и Совршено Мазна За Беспрекорна Шминка Во текот на Целиот Ден.

Поврзани производи..