• Свеж
Ксијахиум Шминка За Стапчиња За Веѓи Симпатична Мала Квадратна Сенка За Очи Со Едно Притискање Сомбра Мулти Хроми Кремаста Бисерна Сенка За Очи Индивидуална Да На?
zoom_in

Ксијахиум Шминка За Стапчиња За Веѓи Симпатична Мала Квадратна Сенка За Очи Со Едно Притискање Сомбра Мулти Хроми Кремаста Бисерна Сенка

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Ова Ги Има Сите Бои Што Ви Се Потребни За Да Рекреирате Софистициран Или Напнат Изглед За Дење И Ноќе, За Различни Прилики, Секојдневен, Забава, Свадба! Сјајна Боја И Негувајте Ги Состојките Заедно За Да Ја Негувате Кожата На Очите Наоколу. Богата И Водечки Тренд Боите, Состојките Со Свиленкаста Боја На Сјај, Можат Да Траат Цел Ден. Палетите Вклучуваат И Бои, Лесни За Вашиот Изглед. Богати И Водечки Бои во трендот. Боите Се Движат Од Бели / Бои За Истакнување До Темни Бои Идеални За Очи. Веѓа Стап Сенка За Очи Четири Кутија Мулти Боја Бисерна Голема Боја На Земја Дневна Светлина Шминка Сенка За Очи Плоча Да Начин Роза Вино сенка за очи дека кожата со сјајна боја и хранливи состојки, достапни во четири опции.

Поврзани производи..