• Свеж
Outfmvch Внатрешен Агол Хајлајтер За Очи Течен Ајлајнер Долготраен Течен Лагер За Очи Пенкало За Шминка Останете Цел Ден Течна Облога За Очи За Дефиниција На Очите Нап?
zoom_in

Outfmvch Внатрешен Агол Хајлајтер За Очи Течен Ајлајнер Долготраен Течен Лагер За Очи Пенкало За Шминка Останете Цел Ден Течна Облога За Очи За

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

●Совршен Подарок За Девојки ● Исклучителен Мал Дизајн На Пакување, Лесен За Вклопување Во Торба За Шминка Или Чанта Тоа Ќе Биде Идеален За Девојки Или Дами За Секојдневна Употреба, Роденденска Забава,Козметичко Шоу,Танцова Забава И Свадбена Шминка И Многу Повеќе. Непогрешлив Ајлајнер За Чувствителни Очи Отстранувач На Нијанси Графички Ајлајнер Килибарно Масло Јапонски Ајлајнер. ●Долготраен●Овој Молив За Боја На Очите Е До Солзи, Топлина И Влажност; Оваа Постава Останува Ставена Цел Ден, Но Лесно Се Откинува Со Секој Отстранувач На Шминка За Очи; И Јапонски Молив За Очи Со Крилја Со Мирис, Бакарен Молив За Очи, Лепак За Лепило, Дебел Молив За Очи, Подобро Назад. Шминка За Хајлајтер,Шминка За Очи,Сенка За Очи,Корејска Шминка,Шминка За Стапчиња За Сенки За Очи,Стап За Осветлување За Очи,Палети За Шминка,Сјај За Очи,Стап За Хајлајтер. боја сјај око молив сенка стап металик треперлива сенка за очи долготраен интензивен висок сјај бисерни ајлајнер партија фестивал шминка светка дрво дијамант разнобојни сјајна чад кремаста мат неутрален рефус водоотпорен пенливи брзо сушење. Стап За Сенки За Очи, Шминка Засекогаш,Молив За Очи,Апликатор За Сенки За Очи Двострано, Стап За Шминка За Истакнување. Внатрешен Аголен Хајлајтер За Очи Течен Ајлајнер Долготрајно Течно Пенкало За Шминка За Очи Останете Цел Ден Течна Облога За Очи За Дефиниција На Очите Направете Совршена Шминка за Очи 0,6 мл Шминка Бисери за Очни Течни Ајлајнер,Долготрајно Течно пенкало За шминка За Очи,Останете Цел Ден Течна Облога За Очи За Дефиниција На Очите, направете совршена Шминка за очи 0,6 Мл Материјал : Пластична Боја : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има Мала Разлика Во Бојата.

Поврзани производи..