• Свеж
Скршена Кукла Шминка Сенка За Очи Сјај Светки Бисер Боја Козметика Дневна Забава Десет Бои Сенка За Очи Бисер Тиква Светки Водоотпорен Отпорен На Пот Не Е Лесно Да ?
zoom_in

Скршена Кукла Шминка Сенка За Очи Сјај Светки Бисер Боја Козметика Дневна Забава Десет Бои Сенка За Очи Бисер Тиква Светки Водоотпорен

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Добредојдовте Во Нашата Продавница! Се Надеваме Дека Имате Среќно Шопинг Искуство! Ако Ви се Допаѓа Нашата Продавница,ние ќе Бидеме Многу Благодарни Ќе Отворите Нова Врата За Да Бидете Убави И Шармантни! Ако Имате Било Какви Прашања, Ве Молиме Контактирајте Со Нас Во Секое Време. Нека Овој Свет Ја Види Вашата Убавина!. Повеќенаменска Употреба : Најдобро Се Користи За Нанесување Лепак За Сјај или Сјај, Ултра-Пигментираната Сјајна Сенка За Очи ќе биде Водоотпорна и Долготрајна. Ова Може Да Се Примени На Ноктите, Телото И Косата Уметност. Бидејќи Блескавите Се Мали, Внимавајте Да Не Ги Внесете Во Очите Или Да Ги Внесете!. Секоја Сенка За Очи Може Да Се Користи Сама Или Измешана Со Сенка За Очи За Да Се Направат Очите Повеќе И Полни Со Три Сетила. Совршен За Шминка За Очи, Свадбена Шминка, Шминка За Забави Или Секојдневна Шминка. Без Пудра Или Подлога, Исто Како И Нејзината Сјајна Сенка За Очи, Матираната Текстура На Капакот Е Светла Како Ѕвезда Што Трепка Ноќе. ЛЕСНО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ : Сјајот Лесно може Да се Отстрани Со Производи за Отстранување Шминка и Марамчиња. Ако Мала Количина Сјај Сепак Се Залепи За Вашата Кожа По Отстранувањето На Шминката, Можете Да Ја Исплакнете Со Вода И Целосно Да Ја Пренесете.

Поврзани производи..