• Свеж
Комплет За Матрици За Печат за веѓи, Долготраен Печат За Веѓи И Комплет за Обликување Веѓи со 10 Матрици За Веѓи За Повеќекратна Употреба, 1 Спирални Четки За Веѓи, 1 Т?
zoom_in

Комплет За Матрици За Печат за веѓи, Долготраен Печат За Веѓи И Комплет за Обликување Веѓи со 10 Матрици За Веѓи За Повеќекратна Употреба, 1

DEN 255.84

Стока
check Во продавницата

Сет За Моливи За Веѓи : Молив За Веѓи*1, Четка За Веѓи*1, Молив За Веѓи За Повеќекратна Употреба*10, Тример За Коса*1, Лесен За Да Ви Помогне Да Создадете Беспрекорна Шминка За Веѓи Лесен за употреба. Дизајниран за почетници да создаваат природни и привлечни веѓи без никакви вештини, двојна пудра за веѓи, крем за веѓи, не само за цртање веѓи, туку и за пополнување на линијата за коса. Заштедете Време : Скратете Го Времето За Шминкање, Само Неколку Секунди За Да Нацртате Природни И Совршени Веѓи, Дури И Почетниците Можат Лесно Да Го Користат, Што Го Олеснува Дизајнирањето И Менувањето На Веѓите. Повеќе Избори : Разновидни Бои И Различни Картички За Веѓи, Пронајдете Ја Онаа Што Најмногу Ви Одговара, Оставете Ја Вашата Шминка И Боја На Коса Да Се Мешаат И Да Одговараат, Да Се Истакнуваат Во Секојдневниот Живот. Потсетник : Пред Да Ги Користите Ознаките На Веѓите, Прво Нанесете Ја Основната Шминка, Така Што Ефектот Ќе Биде Подобар. Со двоен дизајн, пудрата може да се нанесе на веѓите или да се пополни во линијата на косата, додека пастата за веѓи може да се нанесе само на веѓите, што ќе ви овозможи да користите две работи во едно. Лесно за нанесување : нашите производи се лесни за нанесување на боите што ги користат нашите пријатели. Лесно за ракување, обликувајте ги веѓите според нашите спецификации и создавајте различно јас секој ден. Погоден за многу прилики : различните картички за веѓи се погодни за работа, патување, роденденски забави, празници и многу повеќе.

Поврзани производи..