• Свеж
Детска забава ги снабдува студентските награди Студентски стимулации Декоративен трофеј Професионален натпревар за трки за танцување трофеј машина танц хип-хоп ?
zoom_in

Детска забава ги снабдува студентските награди Студентски стимулации Декоративен трофеј Професионален натпревар за трки за танцување

DEN 932.80

Стока
check Во продавницата

* [Спорт и фитнес] : Убавите и хармонични форми и пропорции ја прикажуваат мекоста на телото и ја покажуваат убавината на уредните криви * [Вие сте starвезда] : Направете секое лице да се чувствува посебно кога ќе ги предадете овие симпатични трофеи на Starвездите. Гледајте ги тие лица да блеснат бидејќи им се даваат овие шармантни ситници за да ги однесат дома. * [Партиски трофеј] : Направете го тоа како одлична забава и украсување на забави. Без оглед каква е играта на забавата, изненадете ги вашите гости со трофеј на златна смола!. * [Одлична награда за натпревари за танц] : Се одликува со фигура за танцување. Дајте му како наградата за конкуренција и на децата и на возрасните! * [Материјал] : Смолата е еколошки и издржлив материјал со карактеристики на отпорност на абразија, отпорност на корозија, висок квалитет на обработка, нетоксичен и без мирис, безбедна и еколошка, добра цврстина, без обезбојување и нема бледнее. * [Спорт и фитнес] : Убавите и хармонични форми и пропорции ја прикажуваат мекоста на телото и ја покажуваат убавината на уредните криви. * [Вие сте starвезда] : Направете секое лице да се чувствува посебно кога ќе ги предадете овие симпатични трофеи на Starвездите. Гледајте ги тие лица да блеснат бидејќи им се даваат овие шармантни ситници за да ги однесат дома. * [Партиски трофеј] : Направете го тоа како одлична забава и украсување на забави. Без оглед каква е играта на забавата, изненадете ги вашите гости со трофеј на златна смола!. * [Одлична награда за натпревари за танц] : Се одликува со фигура за танцување. Дајте му како наградата за конкуренција и на децата и на возрасните! * [Материјал] : Смолата е еколошки и издржлив материјал со карактеристики на отпорност на абразија, отпорност на корозија, висок квалитет на обработка, нетоксичен и без мирис, безбедна и еколошка, добра цврстина, без обезбојување и нема бледнее.

Поврзани производи..