• Свеж
Одбојка Коленото Влошки За Девојки Жени, Заштитник на Коленото за коленото &засилувач; Олеснување На Болката. Теле Протези, Шини &засилувач; Поддржува. Најдобар шир?
zoom_in

Одбојка Коленото Влошки За Девојки Жени, Заштитник на Коленото за коленото &засилувач; Олеснување На Болката. Теле Протези, Шини &засилувач;

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

€2022 НАДГРАДБА НА ДИЗАЈНОТ Обезбедете Поголема Заштита за Колената , Универзално Вклопување , Шема На Дизајн во ВЕЛИКА британија ●НАДГРАДБА НА МАТЕРИЈАЛОТ Ова Е Бамбус Предиво Плетење Колено Влошки , Носат Долго Време Без Алергии и Чешање. Зајакнете Ја Поддршката и Одржувајте Ја Стабилноста на Зглобовите, Ефикасно Растерајте Го Притисокот, Одржувајте Ги Колената Топли и Ладни и Промовирајте Ја Циркулацијата на Крвта. Најдобар Избор За Спортска Заштита на Коленото и Закрепнување На Болката. ●ЈА УБЛАЖУВА БОЛКАТА во НОЗЕТЕ - Ако Некогаш Сте Страдале од Шини На Потколеницата, Знаете колку Можат да Бидат Непријатни и Болни. Ќе Се Чувствувате Посигурни Да Останете На Нозе и Да Избегнувате Грчеви И Болки Во Мускулите Додека Работите, Патувате Или Едноставно Играте! Без разлика дали сте Медицинска Сестра, Тркач, Бремена Или Едноставно Имате Повремени Болки во Нозете, Нашите Влошки За Колена Се Што ви Треба. ●ТЕХНОЛОГИЈА ЗА СНИМАЊЕ КИНЕЗИОЛОГИЈА-Патент И Дизајниран Во Њујорк, Вградените Кинезиолошки Ленти Обезбедуваат Поддршка, Стабилност и Намалување на Болката. Ќе Можете Природно да Ја Ублажите Болката и Да Се Опоравите од Повредите Користејќи Ја Истата Техника На Кинезиологија Што Ја Споделуваат Лекарите, Хиропрактичарите и Физиотерапевтите. ●ПРОФЕСИОНАЛНА ЗАШТИТА од ОДДЕЛЕНИЕ Ова Е Екстремно Оклопно Полнење Внатре ,Паметен Материјал Кој е Мек и Флексибилен Кога Се Движи Бавно, Но, При Удар, Молекулите Се Заклучуваат Заедно за Да Го Апсорбираат И Дисипираат Шокот. Напредниот Материјал Нуди И Враќање На Енергијата и Трае Подолго од Другите Врвни Влошки за Колена. ?100% ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ на ПАРИТЕ без разлика Дали е Премногу Голема Или Премала, Или Не Ви Се Допаѓа, Не Чувствувајте Никаков Ефект, Можете Да Ја Вратите! Ветуваме Дека Ќе Ве Задржиме 100% Задоволство. €2022 НАДГРАДБА НА ДИЗАЈНОТ Обезбедете Поголема Заштита за Колената , Универзално Вклопување , Шема На Дизајн во ВЕЛИКА британија. ●НАДГРАДБА НА МАТЕРИЈАЛОТ Ова Е Бамбус Предиво Плетење Колено Влошки , Носат Долго Време Без Алергии и Чешање. Зајакнете Ја Поддршката и Одржувајте Ја Стабилноста на Зглобовите, Ефикасно Растерајте Го Притисокот, Одржувајте Ги Колената Топли и Ладни и Промовирајте Ја Циркулацијата на Крвта. Најдобар Избор За Спортска Заштита на Коленото и Закрепнување На Болката.

Поврзани производи..