• Свеж
Gofidin 2 парчиња за дишење на базени за билијард, спандекс снукер билијард лева рака три прста снукер билијард ракавица еластичност билијард обука на ракавици додато?
zoom_in

Gofidin 2 парчиња за дишење на базени за билијард, спандекс снукер билијард лева рака три прста снукер билијард ракавица еластичност билијард

DEN 203.04

Стока
check Во продавницата

Материјал за дишење : getе добиете 2 парчиња нараквици за билијард на левата рака (црна, црвена), тие се изработени од еластичен материјал за спандекс, кој е дише и удобно, со добра вентилација и нема да се чувствувате затрупани Задебелен дизајн на зглобот : Нашите нараквици за базени користат задебелениот дизајн на зглобот што нема да ве натера да се чувствувате непријатно и е опремено со магичен опсег, кој е лесен и удобно за полетување. Намалување на триењето : Нараквиците за билијард можат да обезбедат непречено удари и повозбудливи игри и да го елиминираат проблемот со рацете за потење. Исто така, може да го намали триењето помеѓу раката и знакот. Дизајн на отворено-Finger : Нашите нараквици за билијард користат дизајн со отворено пржено со три прсти за да им овозможат на прстите да добијат поголем воздух. Отворете ја замената на прстот за подобар зафат. Така, прстите можат да дишат и да останат на маса по стабилно. Одличен подарок за билијард : нараквици со билијард со три прсти, погодни за сите играчи на билијард, без разлика дали се машки или жени, аматерски или професионални, е добра замена за нараквиците за билијард. Карактеристики : 1. Направено од еластичен материјал за спандекс, кој е дише и удобен. Нараквиците можат да обезбедат непречено удирање и да ги елиминираат проблемите со вкочанетост на раката или потење.

Name:
Billiards Glove
Size:
about 18*9cm/7.09*3.54in
Color:
black, red
Material:
polyester, spandex
Packing List:
2 Pcs Billiards Gloves:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effects, the actual color of the item might be slightly different from the color which is showed in the pictures.:
2. Please forgive a slight measuring deviation due to manual measurement :

Поврзани производи..