• Свеж
Електрични Ножици За Овци КСИЈАОРАН, Тешки Машини За Чешлање Кози ЗА Миленичиња 690W, Алатка За Бричење Животни На Фарма со 13 Сечила За Смолкнување На Забите 6 Прилаго
zoom_in

Електрични Ножици За Овци КСИЈАОРАН, Тешки Машини За Чешлање Кози ЗА Миленичиња 690W, Алатка За Бричење Животни На Фарма со 13 Сечила

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

€Високи перформанси ● Професионални електрични машини за сечење, Со моќност НА моторот ОД 690 W, што може да обезбеди брзина до 2400 r / min Променливата контрола на брзината може да ја подобри ефикасноста и да ви ја олесни работата. Дури и за аматери, тоа може да се направи лесно. ●Професионални ножици за волна со издржлива целосно алуминиумска глава и цврсто и издржливо армирано најлонско тело, може да ги намали вибрациите. Супер остриот нож, со висока цврстина и еластичност, прилагодлив притисок на сечилото и со копче, може да се сече непречено и брзо. ●Долг век на траење ● механизмот за ладење со вентилатор може да спречи прегревање за време на употребата и да го зголеми работниот век. Целосно бакарниот мотор обезбедува долг работен век, намалување на вибрациите и висока отпорност на топлина. Ergономскиот дизајн го прави зафатот лесен и удобен. €Широко користени●Професионалните земјоделски машини можат да ги задоволат потребите на повеќето фарми со замена на главите за сечење. Погоден за овци, кози, говеда, коњи, алпака, камили, големи и средни кучиња и други животни со густа коса. Редовното сечење на косата на животните од фармата може да го промовира здравиот раст на домашните миленици. €Услуги На клиентите} употребата на електрични ножици бара редовно подмачкување на сечилата и избледувачите. Ве молиме внимателно прочитајте ги упатствата за работа пред употреба. Пред и по купувањето, ќе обезбедиме професионална услуга за клиенти. Ако имате било какви прашања, ве молиме контактирајте со нас. ☞ Ако барате совршен фадер, нашиот електричен секач со високи перформанси е најдобриот избор. Можете лесно да се бричите со овие професионални ножици за здравје на коњи и животни.

Voltage:
110-240 V
Power:
690 W
Speed:
2400r / min
Blade width:
78mm
Noise:
78dB
Size:
31 x 7.5 cm
Maintenance tips:
1. These electric horse shears are designed for cattle, horses, sheep, alpaca, llamas, and large, hairy dogs. No small animals.:
2. Always oil the blade before and during maintenance to extend the blade's life and prevent heat buildup.:
3. After each use, remember to brush the machine, replace the carbon brush and oil the blade. Store in a well-ventilated place for packing and next use. :

Поврзани производи..