• Свеж
КОТКЛО базен знак за возрасни за мажи 57inch билијард табела со стапчиња од 8 додатоци Комерцијален дрвен професионален извонреден подарок за модел на базен за базен:
zoom_in

КОТКЛО базен знак за возрасни за мажи 57inch билијард табела со стапчиња од 8 додатоци Комерцијален дрвен професионален извонреден подарок

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Стандардната должина е 145 см Тој е рафиниран од увезено тврдо дрво со висока дистрибуција на униформа структура на густина на дрво, без ригидност на деформација и флексибилност. Тоа е идеален материјал за правење клубови. Навистина е добар изглед со масивни и неверојатни дизајни. Знакот изработен од рачно избрано квалитетно дрво и потоа се прекрива со убава линија со повеќе слоеви што го штити знакот од влага и искривување. Исклучителен дизајн и уникатно занаетчиство што го прави овој знак уметничко дело. Дното на клубот е заштитено со вклопена мека гума за заштита од гума, која може ефикасно да го спречи да се повреди клубот. Првиот агол на експлозија од 10 мм Прв агол доаѓа со рачно изработен врв кој може директно да се користи или замени. Заедничкиот дел од 3/4 Сплит клуб е изработен од изработен од месинг вакуум цврсто поврзан, што е построга врска подобра заштита на преносот и трајност. Стандардната должина е 145 см. Тој е рафиниран од увезено тврдо дрво со висока дистрибуција на униформа структура на густина на дрво, без ригидност на деформација и флексибилност. Тоа е идеален материјал за правење клубови. Навистина е добар изглед со масивни и неверојатни дизајни. Знакот изработен од рачно избрано квалитетно дрво и потоа се прекрива со убава линија со повеќе слоеви што го штити знакот од влага и искривување. Исклучителен дизајн и уникатно занаетчиство што го прави овој знак уметничко дело. Дното на клубот е заштитено со вклопена мека гума за заштита од гума, која може ефикасно да го спречи да се повреди клубот.

3/4 club:
Length specification:
145cm (57Inch)
Grip diameter:
28.5mm
Weight:
19 ounces
Head size:
10mm
Packing:
1x billiard cue:
1x extender:
1x gloves:
1x towel:
1X black quiver:
2X cue tip:
2X Chocolate:
1X boom:
1X leather trimming knife:
[Warm tips]:
? Due to manual measurement the error of the product is 1 to 3 cm depending on the actual product. :
? Due to the different display resolutions the lighting colors will be different and the products will have certain color differences. :

Поврзани производи..