• Свеж
Држач за монтирање на базенот за монтирање на wallидот Ваами за 6 стапчиња за базени, спречете го оштетувањето на базенот за билијард соба или клуб, само решетката за ?
zoom_in

Држач за монтирање на базенот за монтирање на wallидот Ваами за 6 стапчиња за базени, спречете го оштетувањето на базенот за билијард соба

DEN 1100.80

Стока
check Во продавницата

1 Rack Rack Rack ги штити вашите сакани знаци на базен од абење и солза, продолжувајќи го нивниот животен век. Зачудува до 6 знаци на базен безбедно на wallидот, максимизирајќи ја ефикасноста на просторот. Носител на знаци направен со висококвалитетно цврсто дрво, обезбедувајќи издржливост и долговечност. Држачот за засилување на wallидот за монтирање на Stick овозможува лесна инсталација и брз пристап до вашите знаци. Силна и цврста конструкција обезбедува. Нашиот држач зазема минимален простор и лесно се инсталира на кој било wallид. Совршено е за секаков вид играч на базени, без разлика дали сте посветен про или обичен плеер. Спецификација : Материјал : Woodsize : 39cm / 15.3 ”Клипови Пребројување : 6 Показ : Вино црвено / дрво во боја Белешка : Сите димензии се мерат рачно, па така Може да има грешка од 1-2 см, ве молиме разберете! Ако имате проблеми со инсталацијата по приемот, ве молиме слободно контактирајте не за консултации!.

Material:
Wood
Size:
39cm / 15.3”
Clips Count:
6
Color:
Wine red / Wood color
Note:
All dimensions are measured manually, so there may be an error of 1-2cm, please understand!If you have any installation problems after receiving, please feel free to contact us for consultation!

Поврзани производи..