• Свеж
Кикбокс спаринг нараквици ММА нараквици боксерски ракавици за мажи жени деца деца половина прсти за пробивање торбички нараквици кои се борат со ракавици UFC нарак?
zoom_in

Кикбокс спаринг нараквици ММА нараквици боксерски ракавици за мажи жени деца деца половина прсти за пробивање торбички нараквици кои се

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Изберете Големина за да ја видите политиката за враќање за предметот полиестер и кожа. [Kickboxing MMA нараквици за нараквици] Кикбокс нараквиците се изработени од кожа, задебелите за заштитни влошки од 10мм EVA го заштитуваат целиот грб на рацете со прстите за да ослободат удар од шок, синтетичката кожена PU PREMIUM 1mm обезбедува подобра отпорност на абење и издржливост. [Дишење и Апсорбант на пот] ММА кикбокс нараквици Висока еластична мешавина од ткаенина помеѓу прстите за удобно и дишејќи вклопување. Тери крпа на палецот може да ви помогне да ја апсорбирате потта за време на вежбањето без да го одвлекува вниманието за време на тренингот. [Анти-лизгање и силен зафат] Нараквиците Висок еластичен дизајн на дланки на шупли, цилиндричен зафат, засилен зафат и нелизга. [Прилагодливи MMA нараквици Velcro] Ова боксерско нараквици имаат прилагодливи 27 см магичен зглоб, велкро може да биде погоден за големини на зглобовите од различни возрасти и родови. Погоден за мажи, жени и деца. [Совршени нараквици за обука] Овие нараквици се многу погодни за таеквондо, торба за удар, боречки вештини, грешки, спаринг, тренинг за кикбоксот за заштита на ракавици. Тоа е исто така најдобриот подарок за семејството и пријателите на Божиќ и роденден.

Поврзани производи..