• Свеж
Спибелт Оригинален Џебен Појас За Трчање За Жени Мажи, Држач За Телефон За Трчање, Трчање Фани Пакет За Жени Мажи, Држач За Телефон, Пакет За Трчање На Половината, Бе?
zoom_in

Спибелт Оригинален Џебен Појас За Трчање За Жени Мажи, Држач За Телефон За Трчање, Трчање Фани Пакет За Жени Мажи, Држач За Телефон, Пакет

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Произведено во САД Затворање на патент. Миење Раце Само. Спибелт Оригинален Џебен Појас За Трчање : Чувајте го телефонот, клучевите и малите personal предмети безбедни и безбедни додека трчате, пешачите, пешачите или патувате. Совршен држач за телефон за трчање. Прилагодлив појас. Отскокнување-бесплатно!. Држач за телефон : Компатибилен со многу популарни модели на телефони, вклучувајќи i Phone (11, 11 Pro, 12, 12 mini, 13, 13 Pro); Samsung Galaxy (A10e, S10, S10e, S20); Google Pixel (3a, 4, 4a, 5). Џеб што може да се прошири : Џебот се проширува на 6,5" х 3" х 2" инчи. Лесен, издржлив. Џебниот патент спречува паѓање на предметите. Удобна, безбедна торбичка со низок профил. Прилагодлива Големина На Половината : широкиот мек еластичен појас од 1" спречува триење и не отскокнува. Одговара на големината на половината 24 "преку 47". Цврста тока и конструкција дури и за најактивниот корисник. Произведено во САД : Наменето За тркачи на кои им е потребен тенок држач за телефон кој нема да отскокне, но доволно голем за да ги носи повеќето телефони. Работи одлично како појас за патување или појас за пари. Спибелт е компанија во сопственост на жена.

Поврзани производи..