• Свеж
стио Електрик Гокарт Про И Гокарт Пакет Комплет За Задни Гуми Компатибилен Со Деветбот Од Сегвеј Го Карт ПРО, Гокарт, С-МАКС Брзо Ослободување Спортски Лебдат Гуми ?
zoom_in

стио Електрик Гокарт Про И Гокарт Пакет Комплет За Задни Гуми Компатибилен Со Деветбот Од Сегвеј Го Карт ПРО, Гокарт, С-МАКС Брзо

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Компатибилен Со Ninebot Gokart (Со Ninebot S Max)/Ninebot Gokart PRO/Ninebot S MAX Висококвалитетниот материјал TPE обезбедува одличен зафат, отпорен на експлозија и отпорен на притисок.Со отпорни на абење,антикорозивни и durable.It е не-пневматски гуми и нема потреба за одржување. Саќе со потпори и ново зголемени дупки може да обезбеди подобра апсорпција на удари.Дупките од саќе можат побрзо да ја исфрлат топлината и да служат подолго време. Внатрешниот слој на гумата има слој против паѓање. Направете ја гумата цврсто поврзана со тркалото hub.It исто толку безбедно, дури и ако е побрзо. Пакет Листа : 2 Парчиња Спортски Наноси Тип ТПЕ Задна гума. Компатибилен Со Ninebot Gokart (Со Ninebot S Max)/Ninebot Gokart PRO/Ninebot S MAX. Висококвалитетниот материјал TPE обезбедува одличен зафат, отпорен на експлозија и отпорен на притисок.Со отпорни на абење,антикорозивни и durable.It е не-пневматски гуми и нема потреба за одржување. Саќе со потпори и ново зголемени дупки може да обезбеди подобра апсорпција на удари.Дупките од саќе можат побрзо да ја исфрлат топлината и да служат подолго време. Внатрешниот слој на гумата има слој против паѓање. Направете ја гумата цврсто поврзана со тркалото hub.It исто толку безбедно, дури и ако е побрзо. Пакет Листа : 2 Парчиња Спортски Наноси Тип ТПЕ Задна гума. Цврстата гума нема внатрешна цевка, не се плаши од клинци, нема потреба од надувување и нема потреба од одржување.Матираната површина го прави побезбедно сопирањето за пократко време и помалку глас при сопирање, без опасност за возење На Картингот.

Поврзани производи..