• Свеж
Викинг Базен Знак Случај, Базен Стап Случај Со Лента За Рамо, Винил Школка И Се Чувствува Внатрешни Работи, Билијард Знак Случај, Базен Знак Торба, Базен Маса Додато?
zoom_in

Викинг Базен Знак Случај, Базен Стап Случај Со Лента За Рамо, Винил Школка И Се Чувствува Внатрешни Работи, Билијард Знак Случај, Базен Знак

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

ЗАШТИТЕТЕ ГО ВАШИОТ ЗНАК ЗА БАЗЕН Викинг 2х2 базен случај за 2 стапчиња држи 2 задници и 2 шахти. Доаѓа со џеб за задник за скокање, џеб за додатоци, ремен за рамо и странична рачка за носење. ТЕНОК ДИЗАЈН НАПРАВЕН ЗА ЛЕСЕН ТРАНСПОРТ. Држачот за стапчиња е дизајниран со тенок фит, рачка и ремен за рамо. Носењето знаци со вас од локална лига, турнир или куќа за пријатели никогаш не било полесно. ВИНИЛ ШКОЛКА СО МЕКА ПОЧУВСТВУВАНА ВНАТРЕШНОСТ ЈА ШТИТИ ВАШАТА ИНВЕСТИЦИЈА. Случаите со знаци за билијард се направени со внатрешна обвивка од филц за да го заштитат вашиот знак од испакнатини и безбедни задници и да ги задржат шахтите на место. ПРОЛЕТ ДНОТО ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА ЗАШТИТА. Торба за стапчиња за базен со пролетно дно ги спречува знаците да штракаат и цврсто се чуваат во торбата, така што стапчињата за базен не штракаат наоколу и не се оштетуваат. НАЈВИСОК КВАЛИТЕТ. Случаите со знаци за базен се наша опсесија повеќе од 50 години Во Викинг и ние сме посветени на најновите технологии, процеси и квалитетни производствени практики во индустријата за билијард. ЗАШТИТЕТЕ ГО ВАШИОТ ЗНАК ЗА БАЗЕН. Викинг 2х2 базен случај за 2 стапчиња држи 2 задници и 2 шахти. Доаѓа со џеб за задник за скокање, џеб за додатоци, ремен за рамо и странична рачка за носење. ТЕНОК ДИЗАЈН НАПРАВЕН ЗА ЛЕСЕН ТРАНСПОРТ. Држачот за стапчиња е дизајниран со тенок фит, рачка и ремен за рамо.

Поврзани производи..