• Свеж
Lante Life Billiard Wouden Cue Rack за 8 стапчиња за базени, wallидни монтирање на базени за базени за базени со решетки)
zoom_in

Lante Life Billiard Wouden Cue Rack за 8 стапчиња за базени, wallидни монтирање на базени за базени за базени со решетки)

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

8 Cue wallид решетка - Направено од цврсто борово дрво - држи 8 знаци на базен Решетката за билијард од 2 парчиња wallид, жлебот на дното и пластичниот клип на врвот може лесно да го поправи знакот на место, а завртките се вклучени за лесна инсталација. Поканите треба да се чуваат правилно и овој wallид за заштеда на вселената, монтиран решетката ќе ви помогне да го направите токму тоа. Совршено за вашата маса за домашни базени, центар на заедницата, соба за игри, човечка пештера или билијард клуб. Вклучува хардвер за монтирање. Топчињата и знаците не се вклучени. 8 Cue wallид решетка - Направено од цврсто борово дрво - држи 8 знаци на базен. Решетката за билијард од 2 парчиња wallид, жлебот на дното и пластичниот клип на врвот може лесно да го поправи знакот на место, а завртките се вклучени за лесна инсталација. Поканите треба да се чуваат правилно и овој wallид за заштеда на вселената, монтиран решетката ќе ви помогне да го направите токму тоа. Совршено за вашата маса за домашни базени, центар на заедницата, соба за игри, човечка пештера или билијард клуб. Вклучува хардвер за монтирање. Топчињата и знаците не се вклучени. Држачот за знак на стипендии за билијард базен држи до 8 знаци на базени, така што никогаш нема да мора да ги потпрете на wallидот или повторно да ги чувате под масата.

Поврзани производи..