• Свеж
Ажурирање на Флеер 1994 година #3 Лео Гомез НМ-МТ Ориолес
zoom_in

Ажурирање на Флеер 1994 година 3 Лео Гомез НМ-МТ Ориолес

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Балтимор Ориолес Едноставно Сандовал е во индустријата од 1993 година. Сите картички NRMT-MT, освен ако не е поинаку наведено. Сите картички се скенирани лично или се фотографии со акции. Сите картички ќе бидат испорачани во ракав за денар, врвен товар и меур -пошта или од магацин. Балтимор Ориолес. Едноставно Сандовал е во индустријата од 1993 година. Сите картички NRMT-MT, освен ако не е поинаку наведено. Сите картички се скенирани лично или се фотографии со акции. Сите картички ќе бидат испорачани во ракав за денар, врвен товар и меур -пошта или од магацин. 1994 Fleer Update #3 Leo Gomez NM-MT.

Поврзани производи..