• Свеж
Полиестерски залепен Шим, тен, 0,004 Дебелина, ширина 1, должина од 1 , 0,3125 ширина на слот
zoom_in

Полиестерски залепен Шим, тен, 0,004 Дебелина, ширина 1, должина од 1 , 0,3125 ширина на слот

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Полиестерската склопена шим е направена од трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува на корозија, многу хемикалии и масла Склопениот Шим се вклопува околу завртките и завртките што се веќе инсталирани. Непроaирна боја на тен за да означи дебелина од 0,004 ". Запознава се хранат. кои се веќе инсталирани. Непроирна боја на тен за да означи дебелина од 0,004 ". Се среќава со хранење. Стандарди L-P-377. Стандардна толеранција. Полиестерскиот сноп Шим има непроaирна боја на тен за да укаже на дебелина од 0,004 ", ги исполнува федералните спецификации L-377 и има стандардна толеранција. завртки и завртки што се веќе инсталирани. Сенката е кодирана во боја за идентификација на дебелина. Шимите се тенки парчиња материјал поставени помеѓу предмети за различни намени, вклучително и дополнителна поддршка, подобрено израмнување, зголемена изолација, построги заптивки или подобро растојание. Тие исто така можат да се користат за да се пополнат празнините помеѓу деловите на машината што се склони да се носат. Формите вклучуваат тркалезна, изречена, сноп и потковица.

Поврзани производи..