• Свеж
Апарати за отпорност на педали за педали Еластични ленти за вежбање се справуваат со опрема за тренер на мускули, опрема за влечење јога, лента за вежбање фитнес оп?
zoom_in

Апарати за отпорност на педали за педали Еластични ленти за вежбање се справуваат со опрема за тренер на мускули, опрема за влечење

DEN 147.68

Стока
check Во продавницата

Резистентни опсези со рачка- тренинг бенд : Погоден за сите возрасти, родови на фитнес ентузијасти, од почетници до професионален и личен тренер, како и од сите возрасти на мажи, жени, деца и постари лица Опсег за вежбање со отпорност- ленти за отпорност на вежбање- изработени од врвен природен материјал, екстремно еластичен и здрав, често и истегнат опсег за удобен тренинг за отпорност на тренингот. Групи за тренингот со рачка- Не е начин да ги изгубите маснотиите што вежбаат со нашиот тример за стомакот, но исто така и начин да го обликувате вашето тело. Опсег за отпор-опсези за отпорност на вежбање-удобни рачки дефинитивно ќе ве натераат да уживате во вежбата за отпор. Групи за тренингот- Општо : Фитнес групите се погодни за фитнес ентузијасти од сите возрасти и пола, од почетници до професионални и лични тренери, како и мажи, жени, деца и постари лица од сите возрасти. Список на пакети 1 x Повлечете ropegoods опис на еластична лента за еластична лента се загреваат, се протегаат, пилатес, тренинг. Пол на фитнес ентузијасти, од почетници до професионален и личен тренер, како и од сите возрасти на мажи, жени, деца и стари лица. Предметот е професионален опсег за отпорност на вежби, кој главно е изработен од траен еластичен материјал и е дизајниран да е дополнителен отпор на вашето тренингот за подобри резултати.

Поврзани производи..