• Свеж
Професионални спортски котлети, натпреварување за ол-челични бои, Кетлебел, атлетски мажи и жени кои креваат глувци од котлети, сила за обука на јога спортска фитне
zoom_in

Професионални спортски котлети, натпреварување за ол-челични бои, Кетлебел, атлетски мажи и жени кои креваат глувци од котлети, сила за

DEN 1539.20

Стока
check Во продавницата

▶ Објавена боја обложена со боја, повеќе бои по избор, висококвалитетен не'рѓосувачки челик е завиткан со густа еколошка пластична обвивка, убава боја може да го тампонира и триењето и да го зголеми животниот век на услугата ▶ Обложена рачка, удобна и фитнес. Рачката е текстурирана и полирана, а сјајниот транспарентен слој го прави удобен и мазен за држење. ▶ Достапни се повеќе спецификации, изберете како што сакате, да запознаете различни групи на луѓе, да задоволите различни потреби за фитнес, трајни, хигиенски и лесни за одржување. ▶ Тежината на котел е разновидна. Не ги таргетира изолираните мускули, туку сложените мускулни ланци на целото тело. ▶ Вежбањето на Kettlebell ќе ви помогне да ја подобрите, зголемите силата и издржливоста. Kettlebells се многу погодни за луѓе со зафатени распореди и можат да ви обезбедат брзо и интензивно вежбање. ▶ Објавена боја обложена со боја, повеќе бои по избор, висококвалитетен не'рѓосувачки челик е завиткан со густа еколошка пластична обвивка, убава боја може да го тампонира и триењето и да го зголеми животниот век на услугата. ▶ Обложена рачка, удобна и фитнес. Рачката е текстурирана и полирана, а сјајниот транспарентен слој го прави удобен и мазен за држење. ▶ Достапни се повеќе спецификации, изберете како што сакате, да запознаете различни групи на луѓе, да задоволите различни потреби за фитнес, трајни, хигиенски и лесни за одржување. ▶ Тежината на котел е разновидна. Не ги таргетира изолираните мускули, туку сложените мускулни ланци на целото тело. ▶ Вежбањето на Kettlebell ќе ви помогне да ја подобрите, зголемите силата и издржливоста. Kettlebells се многу погодни за луѓе со зафатени распореди и можат да ви обезбедат брзо и интензивно вежбање.

4/6/8/10/12/14/16/18/20/22/24/26KG:
Purpose:
physical training
Applicable scenarios:
fitness equipment, fitness body, sports trends
Function:
double-arm bell deadlift/single arm flip and push up/single arm squat and push up
Features:
The appearance is uniform in size, the weight span is 4-26KG, the handle is treated with natural color, and the original steel state is retained, which is ergonomic.:
The longer the original handle is used, the smoother it will reduce the growth of calluses on the palm.:
Professional competitive kettlebells, professional physical fitness CF exercises are standing, through exercises can effectively strengthen the upper limbs,:
The strength of muscles such as the trunk and lower limbs improves muscle endurance and effectively improves athletic ability. :

Поврзани производи..